Prodej pozemku pro bydlení, Kobylice, 1270 m2

Kobylice

3 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prémioví partneři v Kobylici

Informace k pozemku

Reality 11 Vám zprostředkují prodej stavebního pozemku o výměře 1270 m², včetně inženýrských sítí (vodovod, kanalizace, plyn, elektřina). Na pozemku se již nachází stavba vedená jako rodinný dům, ale primárně se využívala jako chalupa. Nicméně na zadní části pozemku lze postavit další rodinný domek, který dle územního plánu může být přízemní, tak patrový. Limit zastavěné plochy pozemku není. Jestli využijete stávající domek na bydlení pro další členy rodiny, či se rozhodnete místo něj postavit nový , již nechají majitelé na Vašem rozhodnutí.

Stávající nemovitost je napojen na přípojku elektřiny, vodovodu a kanalizace. Plyn je přiveden na hranici pozemku. Vytápění zajišťují kamna na tuhá paliva. Teplá voda je přivedena z bojleru. V roce 1996 prošla nemovitost rozsáhlou rekonstrukcí, nové omítky, nové rozvody elektřiny v mědi, výměna vodovodního a kanalizačního potrubí za plastové. Rovněž je celý dům podříznutý a tepelně i hydroizolačně izolován proti zemní vlhkosti. Také byla nově přeložená střešní krytina, vyměněné střešní latě a ošetřeny krovy.

Ve vzdálenosti 10 min autem od domu se nachází rekreační středisko Lodín s venkovními bazény, tobogánem, tenisovým a volejbalovým hřištěm a kempem. Do Lodína se dá dostat i krásnou lesní cestou na kole (cca 25 min). V blízkosti domu jsou 2 velké rybníky na případné rybaření. Ve vsi jsou dětská hřiště, fotbalové hřiště (pravidelné zápasy), tenisový kurt, venkovní workout hřiště pro veřejnost. Je zde také hospoda s pravidelnými šipkařskými turnaji. 1 min od domu se nachází také velké bývalé letiště -> možné využít na létání s dronem, nebo jinými hobby modely. Možnost nákupu v místním obchodě, v dojezdové vzdálenosti 10 min Lidl a Penny. Pravidelná přímá autobusové linka Hradec Králové -> Nový Bydžov.

Obec Kobylice leží v okrese Hradec Králové, 7 kilometrů východně od Nového Bydžova při silnici vedoucí do Hradce Králové, vzdáleného 20 km. Ev. číslo: 26430.

Parametry pozemku

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Kobylice
ID
26430
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1270 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
290 kWh/m2 za rok
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality 11

Reality 11

Svornosti 985/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Filip Hecl

Filip Hecl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kobylici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu