46d5cc864390ae1b16b53b69ef61a283

Elektrická pila je praktický pomocník pro péči o dům a zahradu

Komentáře: 0

Ať už jste zkušený kutil nebo si teprve vybavujete dílnu pro budoucí projekty, pila by vám neměla chybět. Spolehlivým základem je elektrická pila, ovšem doplnit ji můžete i ocaskou pro jemnější práce.

Efektivní pomocník

Elektrická pila je v podstatě nezbytným vybavením, zejména pokud máte zahradu. Ale využití najde i v dílně. Zvládnete s ní různé úkony – ať už jde o pravidelnou údržbu stromů na zahradě, přípravu palivového dřeva či různé kutilské a tesařské projekty. Můžete s ní bez problému pracovat v dílně i venku, pokud máte poblíž zásuvku. Výhodou je jednoduchá údržba, snadné používání i manipulace.

Správný výběr elektrické pily

Jedním z důležitých parametrů při výběru je výkon. Pro běžnou údržbu zahrady či jednoduchou tesařinu postačí pila s příkonem 1800-2400 W. Zaměřte se také na délku lišty – ta udává maximální hloubku dřezu. Dostačující je velikost mezi 30 až 40 centimetry. Vhod přijde protiskluzová rukojeť či automatické mazání řetězu. Výběr je individuální, vždy dobře zvažte, k čemu chcete pilu využívat. Dle toho se vám pak bude snáze vybírat perfektní model.

Maximální všestrannost

Pokud rádi trávíte volný čas kutilstvím, pak by vám neměla chybět ani pila ocaska. Jde o skvělý doplněk k elektrické pile – zvládnete s ní detailnější práce. Je přitom lehká a kompaktní, díky tomu se s ní dobře pracuje. I v tomto se zaměřte na základní parametry. Důležitý je především výkon – čím je vyšší, tím je i samotná pila větší a těžší. Sledujte také velikost akumulátoru a případně další dodatečné funkce, které mohou přijít vhod. Například nastavení rychlosti řezu a další.

S elektrickou pilou zvládnete i velké projekty. V kombinaci s ocaskou budete připraveni na každou situaci – ať už potřebujete prořezat stromy či precizně řezat dřevo a další materiály.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nabídka nemovitostí

Nové články