01

Recenze AERIUM P9000 Silent Wi-Fi: Chytrá a výkonná mobilní klimatizace do vaší domácnosti

Komentáře: 0

Léto je v plném proudu a s ním nastupují i tropické teploty, které dokážou pobyt v interiéru pořádně znepříjemnit. Pokud hledáte spolehlivé a výkonné řešení, máme pro vás skvělý tip v podobě mobilní klimatizace AERIUM P9000 Silent Wi-Fi, která se hodí nejen do domácnosti, ale i kanceláře.

Ve spolupráci s e-shopem Vzdušín.cz jsme zrecenzovali oblíbený model mobilní klimatizace AERIUM P9000 Silent Wi-Fi. Už na začátek pro vás máme dobrou zprávu, na rozdíl od klasických klimatizací nevyžaduje složitou instalaci ani stavební úpravy. Pojďme se na ni společně podívat.

Vysoký výkon a snadná manipulace

Značka AERIUM dbá jak na kvalitu produktů, tak i jejich estetickou stránku. Už na první pohled vás tedy zaujme moderní design v bílé barvě a kompaktní rozměry klimatizace (konkrétně 70×31,5×31 cm). Jednoduše ji tak umístíte takřka do jakékoliv místnosti, a to i v menším bytě. Manipulaci vám usnadní kolečka.

S chladicím výkonem 2,6 kW je AERIUM P9000 Silent Wi-Fi schopna efektivně ochladit místnosti o velikosti až 30 m2. Kromě chlazení nabízí i funkci odvlhčování s rychlostí 24 litrů za den. Zapnout lze také funkci ventilátoru, která rozproudí vzduch v místnosti.

Zdroj fotografie: Vzdusin.cz

Pokročilé funkce a tiché chlazení během noci

Velkým plusem AERIUM P9000 Silent Wi-Fi je její tichý chod. Samozřejmostí je noční režim, který omezí hlučnost klimatizace na minimum díky nastavení nejnižší rychlosti ventilátoru a sníží jas displeje. Zároveň v nočním režimu postupně zvýší nastavenou teplotu, aby se snížila doba provozu kompresoru v noci. I tak ale stejně jako u všech ostatních klimatizací doporučujeme nejlépe vychladit místnost na spaní před ulehnutím.

Ovládání je možné pomocí již zmíněného displeje, dálkového ovladače nebo smart aplikace Smart Life – s ní jednoduše nastavíte teplotu, požadovaný režim a další funkce.

Ať už jste v práci, na nákupech nebo jen lenošíte v posteli, stačí vzít do ruky mobilní telefon a klimatizaci nastavíte podle svých potřeb. Aplikace je uživatelsky přívětivá a intuitivní, díky čemuž se v ní snadno zorientují i lidé, kteří se s moderními technologiemi zrovna nekamarádí.

Zdroj fotografie: Vzdusin.cz

Používání klimatizace vám zpříjemní hned několik pokročilých funkcí. K dispozici jsou 2 rychlosti ventilátoru, s nimiž hravě upravíte intenzitu proudění vzduchu. Za zmínku určitě stojí funkce autorestartu, která v případě výpadku proudu zařízení automaticky restartuje a zapne v posledním nastaveném režimu. Mobilní klimatizace je vybavena i dětským zámkem.

Nároční uživatelé ocení funkci časovače, se kterou jednoduše naplánují dobu zapnutí nebo vypnutí klimatizace. Časovač lze nastavit až na 24 hodin. Klimatizace se svou spotřebou řadí do úsporné třídy A, pomocí časovače však energie můžete ušetřit ještě více. Stačí, když spolu s časem spuštění nastavíte i požadovanou teplotu, a po práci se vrátíte do příjemně vychlazeného domova.

Zdroj fotografie: Vzdusin.cz

Snadná údržba a ekologický provoz

AERIUM P9000 Silent Wi-Fi je navržena tak, aby vyžadovala minimální údržbu. Velkým plusem je automatický výparník, díky kterému se nemusíte starat o ruční vyprazdňování nádržky na kondenzát – odpaří se totiž spolu s horkým vzduchem.

Potěší vás také kvalitní povrchová úprava klimatizace, kterou stačí čas od času otřít. Model navíc používá ekologické chladivo R290, které minimalizuje dopad na životní prostředí.

Zdroj fotografie: Vzdusin.cz

Hledáte-li moderní a výkonnou mobilní klimatizaci, která vám pomůže přečkat horké letní dny v pohodlí a s úsměvem na tváři, AERIUM P9000 Silent Wi-Fi je jasnou volbou. S chladicím výkonem 2,6 kW, tichým provozem a pokročilými funkcemi je jedničkou ve své kategorii. Kromě toho ji jednoduše vměstnáte téměř do jakéhokoliv prostoru.

Model je dodáván s veškerým příslušenstvím, tedy společně s výfukovou hadicí s konektorem, posuvnou lištou a koncovkou pro tzv. americká okna, odtokovou hadicí pro režim odvlhčování, dálkovým ovládáním, okenní látkovou izolací a podrobným tištěným návodem. Pokud navíc nakupujete u ověřeného prodejce, jako je Vzdušín.cz, počítejte s profesionálním poradenstvím a servisem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nabídka nemovitostí

Nové články