Pronájem bytu 2+kk, Praha - Vysočany, Poděbradská, 68 m2

Poděbradská, Praha, Vysočany

21 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Zprostředkuji nájemci, pronájem téměř kompletně zařízeného luxusního bytu 2+kk, ve velmi hezkém bytovém komplexu Nová Harfa z roku 2005 s okny do klidného vnitrobloku.

Byt, jehož obytná plocha činí 68 m2, je promyšlený do posledního detailu. Ze vstupní chodby se vchází do koupelny s vanou a toaletou (pračka), do komory vybavené policemi a do obývacího pokoje s moderní kuchyňskou linkou (lednice, mrazák, myčka, el. trouba, mikrovlnná trouba, sklokeramická deska, digestoř) s barovým pultem a jídelní stůl.
V ložnici jsou velké skříně, kvalitní postel bez matrace.

V celém bytě využity nadstandardní materiály - dřevěné zárubně i dveře, vysoko zátěžové vinylové podlahy, vkusné obklady a dlažby, na oknech rolety. Z obývacího pokoje je vstup na balkón o rozměru 6m2. K bytu náleží dva sklepy 3 a 2,4m2. Dům poskytuje pohodlí a komfort moderního bydlení. Garážové stání v domě je možno pronajmout za 2.000,- Kč měsíčně.

Skvěle občansky vybavená lokalita, se všemi službami a skvělou dostupností v okolí. Supermarkety, restaurace, kavárny, fitness, masáže, kadeřnictví, dětská hřiště, vyhledávaná cyklostezka a park Zahrádky, OC Galerie Harfa, O2 aréna...

Z lokality je výborná dopravní dostupnost do centra ze zastávky tramvaje Podkovářská do 20 minut. Stanice tramvaje je naproti domu. Vlakové nádraží a stanice metra Libeň jsou vzdálené dvě stanice tramvají.

Hledáme solventní zájemce, kteří budou byt náležitě pečovat, a ocení komfort a moderní design. K nastěhování od 1.10.2024. V inzerátu je možno si byt prohlédnout v 3D prohlídce, stačí kliknout na kolečko “spustil prohlídku”.
Nájemné 21 000,-Kč/měsíc + zálohy na služby v domě 4 747,-Kč/měsíc + elektřina se převádí na nájemce. Kauce 42 000,-Kč.

Parametry bytu

Cena
21 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Poděbradská, Praha, Vysočany
ID
13317
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
57 m2
Patro
5. z 5
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
3256 m2
Podlahová plocha
68 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ing. Jan Brádle

Ing. Jan Brádle

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu