Prodej bytu 1+kk, Slaný, Třebízského, 42 m2

Třebízského, Slaný

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Slaném

Informace k bytu

Hledáte útulné bydlení v historickém centru města? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji prostorný byt 1+kk o rozloze 39,2 m2, který se nachází v prvním nadzemním podlaží cihlového domu přímo v centru Slaného.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí, při které byla vytvořena moderní koupelna, nová kuchyňská linka vybavená spotřebiči a byt se může pochlubit vysokými stropy, které dodávají prostoru vzdušnost a eleganci. Díky plastovým oknům je byt krásně prosvětlený. K bytu náleží také prostorný sklep o velikosti 8 m2, ideální pro uskladnění věcí. Byt je připraven k okamžitému nastěhování.

Město Slaný je velmi dobře dostupné – sjezd na dálnici D7 je vzdálený pouhé 4 km, což znamená pohodlné a rychlé spojení s Prahou. Cesta do hlavního města trvá zhruba 25 minut, což činí tuto lokalitu ideální i pro ty, kteří pracují v Praze, ale preferují bydlení v klidnějším prostředí menšího města. Zároveň Slaný nabízí veškerou občanskou vybavenost, kterou si jen můžete přát – od obchodů, škol, školek, zdravotnických zařízení až po restaurace a sportovní vyžití. Historické centrum města je plné kouzelných uliček, které vás přenesou do minulosti.

Pokud máte zájem o financování prostřednictvím hypotéky, rádi vám pomůžeme a spojíme vás s naším hypotečním specialistou. Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku tohoto skvělého bytu.

Parametry bytu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Třebízského, Slaný
ID
02539
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Sandra Šimáčková

Sandra Šimáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Slaném?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu