Prodej skladu, Mladějovice, 515 m2

Mladějovice

5 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 589 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mladějovicích

Informace k nemovitosti

Uprostřed krásné Hané, kde se příroda mísí s historií, leží usedlost, která jen čeká na někoho s nápady. Ať už sníte o domově, kde budete mít dost místa i pro poníka (nebo několik), nebo o dílně, kde vaše velké plány naberou obrátky, tohle místo má potenciál, o kterém by se daly psát knihy.

Připravte se na pořádnou dávku historie:
Kdysi tady probíhal výcvik dragounů. Ano, opravdu, koně, jezdci a to všechno. Stačí mrknout na zadní stranu budovy, projít klenutým průjezdem a v duchu si představit, jak tu na koních projížděli. Místo dýchá historií tak silně, že byste tu mohli natočit historický film!

Zelená paráda:
Před budovou vás přivítá park plný zeleně, vzrostlých stromů a dokonce i herní prvky pro děti takže zatímco vy budete pracovat, oni se zabaví. Přidejte k tomu zahradu s nádechem starých časů a máte ideální místo nejen pro život, ale i podnikání.

Modernizace, která šlape:
Od 90. let se tady neválelo kovovýroba vdechla místu nový život. Zpevněné železobetonové stropy, průmyslový výtah, jeřábová kočka pro těžká břemena a silnější přívod elektřiny (80A, kdybyste měli na mysli opravdu velké věci). Takže pokud máte velké plány, tohle místo je na ně připravené.

Budovy na každém rohu:
Usedlost tvoří hlavní budova s 16 místnostmi a dvě vedlejší. Jedna z nich kdysi sloužila jako stáje, dnes jsou to prostory, kde můžete dělat dílny, sklady nebo něco úplně jiného (na vaší fantazii záleží!). Druhá vedlejší budova je postavena z Ytongu moderní, svěží a připravená na cokoliv, co vás napadne. A ještě je tu velká dřevěná stodola. Takže ať už plánujete rozjet výrobu, nebo jen uskladnit traktory, máte kam.

Pozemek o rozloze 1684 m nabízí nekonečné možnosti. Můžete si tu postavit cokoliv, co vás napadne ať už obří skleník, nebo dráhu pro motokáry (proč ne?).

Když chcete jít do detailu:
K dispozici je kompletní výkresová dokumentace. Pokud chcete plánovat do posledního milimetru, máte vše v ruce. Teď už je to jen na vás!

Technické detaily:

Hlavní budova: 16 místností, užitná plocha 515 m
Pozemek: 1684 m
Tlakový vzduch, přívod elektřiny s jističem 80A (nyní 25A, lze obnovit)
Rozvody 220V/380V, průmyslový výtah (500 kg), jeřábová kočka (1,6 t)
Železobetonové stropy, pánské a dámské šatny se sociálním zařízením
Hliníková střešní krytina, napojení na plyn, kanalizaci, obecní vodu a studnu
Ústřední topení na zemní plyn s deskovými radiátory
Nová vedlejší budova z Ytongu a dřevěná stodola

Tak na co ještě čekáte?
Pokud vás tahle neuvěřitelná usedlost láká, dejte mi vědět! Rád vám ukážu každé zákoutí tohoto místa a povím vám všechny příběhy, které tu můžete začít psát. Ať už sníte o domově, kde se historie prolíná s moderním životem, nebo o podnikání, které tu může růst tahle příležitost si na vás počká... ale ne navěky!

Parametry nemovitosti

Cena
5 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Mladějovice
ID
349
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
515 m2
Typ objektu
Přízemní
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ladislav Čech

Ladislav Čech

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje skladů v Mladějovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu