Prodej komerční nemovitosti, Praha - Černý Most, Bryksova, 77 m2

Bryksova, Černý Most - Praha 14

8 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 461 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Soccer Reality vám exkluzivně nabízí na prodej nebytové prostory o celkové výměře 77,4 m2 v prvním nadzemním podlaží panelového domu na Praze 9 – Černý Most. Prostory jsou přístupné z obou stran domu.

Prostory jsou členité a dostatečně prostorné. Velmi důležitým hlediskem je bezbariérovost celých prostor. V současné době jsou využívány jako provozovna masérských, regeneračních a rekondičních služeb. Po vstupu do prostor se ocitnete v chodbě (6,1 m2), z níž se po pravé straně dostanete do šatny (14,36 m2), s níž sousedí velká cvičebna (20,46 m2). V levé části chodby jsou pak vstupy do další, menší, cvičebny (12,6 m2) a komory (2,4 m2). Na konci chodby je koupelna s WC a sprchovým koutem. Součástí prostor je dále masérna (7,6 m2) přístupná z menší cvičebny a k této masérně přiléhá ještě další místnost – komora (3,4 m2).

Jedna z cvičeben je po obou stranách vybavena velkými zrcadly, na podlahách jsou zde koberce. V ostatních místnostech je na podlahách dlažba a plovoucí podlaha. Prostory jsou pěkné, čisté, moderně vybavené. K prostoru lze využít i společné úložiště - kolárnu a kočárkárnu.

Využití jednotlivých místností je samozřejmě velice variabilní a záleží na potřebách každého podnikatele. Vzhledem k tomu, že jsou prostory vhodné pro velkou řadu řemesel, je nákup těchto prostor i velmi zajímavou investiční příležitostí.

Vzhledem ke skvělé dopravní dostupnosti (metro B – Černý Most v docházkové vzdálenosti) jsou tyto prostory ideální pro jakékoliv řemeslo včetně těch, která obnáší pravidelnou komunikaci a schůzky s klienty. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace,, kavárny, služby, parky, školy, školky, zdravotnické středisko (poliklinika) a další).

Parametry nemovitosti

Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 5. 2024
Adresa
Bryksova, Černý Most - Praha 14
ID
N64898
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
77 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SOCCER REALITY s.r.o.

SOCCER REALITY s.r.o.

bratří Dohalských 144/8, Praha 9

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Zdeněk Turek

Zdeněk Turek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu