Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Břidličná, 2279 m2 (ID: 3463484)

Břidličná

107 914 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 514 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Břidličné

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji pozemek určený pro smíšené výrobní účely v atraktivní lokalitě Vajglov. Pozemek o velikosti 2279 metrů čtverečních se nachází v oblasti s vynikající silniční a dopravní dostupností a čeká na sítě (voda, elektřina, kanalizace), které se nacházejí v blízkosti pozemku, je třeba jenom dotáhnout.

Konkrétně: Parcely č. 825, 826 v KÚ. Vajglov, LV 50

Tento pozemek je ideální pro malé a střední výrobní jednotky, skladovací a distribuční centra, dílny a ateliéry, či komerční podnikání. Územní plánování umožňuje různé výrobní aktivity, což poskytuje flexibilitu ve vašich operacích a možnost zřídit kanceláře, maloobchodní prodejny nebo jiné komerční zařízení.

Strategická lokalita zajišťuje snadný přístup k hlavním silnicím a veřejné dopravě, což zaručuje hladkou logistiku a dojíždění. Smíšené výrobní účely umožňují širokou škálu podnikatelských aktivit, což poskytuje mnoho příležitostí k rozšíření nebo diverzifikaci. Jako rychle se rozvíjející oblast má tato nemovitost potenciál pro zhodnocení, což z ní činí chytrou investici pro budoucí růst.

Pozemek je připraven k rozvoji, což snižuje počáteční náklady a urychluje váš rozvojový plán. Nachází se v prosperující průmyslové zóně, obklopený zelení s dobře udržovanými přístupovými cestami. Terén je převážně rovinatý, což usnadňuje výstavbu, a okolí je bezpečné, což poskytuje klid pro vaše operace.

Pozemek si můžete prohlédnout sami. Rádi vám poskytneme souřadnice GPS: 49°53'38.37"N, 17°21'35.63"E

V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu. Připravte si prosím číslo ID inzerátu.

Parametry pozemku

Cena
107 914 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Břidličná
Plocha nemovitosti
2279 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Vanessa Moreno

Vanessa Moreno

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních pozemků v Břidličné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu