Prodej rodinného domu, Trubín, K Cihelně, 505 m2 (ID: 3520259)

K Cihelně, Trubín

24 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 118 666 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Trubíně

Informace k domu

Nabízíme k prodeji dispozičně velice dobře řešený a slunný rodinný dům o vnitřní dispozici 6+kk, 505 m2, stojící na rovinatém pozemku o výměře 5270 m2, v klidné části obce Trubín u Berouna.
Jedná se o dům postavený původně v roce 2004. V přízemí domu nalezneme prostorný obývací pokoj, spojený s kuchyní a jídelním koutem, dále pak koupelnu, návštěvnický pokoj, spíž a prádelnu. Posezení v obývacím pokoji zpříjemňuje krb. Každá hospodyně jistě ocení kuchyňskou linku na míru, vyrobenou z masivu, s veškerými vestavěnými spotřebiči. Z obývacího pokoje je volný vstup na krásnou zahradu, díky dvojici francouzských oken. Do prvního patra domu, které nabízí tři ložnice, pracovnu a další koupelnu, nás přivede schodiště z dubového masivu. Pracovně vytíženým jedincům přijde vhod prostorná pracovna v klidné časti domu, která může být zázemím Vaší firmy. V domě je k dispozici veliká garáž, pro čtyři osobní automobily, do které lze, díky dvojím vysokým vratům vjet i obytným vozem. Celý dům je řešen velice nadstandardně a poskytuje každému z členů rodiny dostatek osobního prostoru a soukromí. Veliký důraz byl kladen na vysoký standart všech zařizovacích předmětů a elektroniky (Siemens StudioLine). Každého jistě zaujme výjimečně veliká zahrada se vzrostlou a zapěstovanou vegetací. Na pozemku v zadní části o rozloze ca 2400 m2 možno postavit další 2 RD nebo velkou garáž. Zpevněná plocha má 700 m2 a je schopna poskytnout parkování pro až 20 aut. Děti budou nadšeny ze zahradního domku, ve kterém naleznou dostatek prostoru pro své hry. Velice klidná a žádaná lokalita, na konci slepé ulice, poskytuje dostatek soukromí a zeleně. Výborná dostupnost na dálnici D5 ( cca 2 min.) samozřejmostí. Veškerá občanská vybavenost v místě.

Parametry domu

Cena
24 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
K Cihelně, Trubín
ID
1/13-434
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
505 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
505 m2
Plocha nemovitosti
5270 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 81 lidí

Prodejce

 Bc. DiS. Adam Bielmacz

Bc. DiS. Adam Bielmacz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Trubíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu