Prodej bytu 3+kk, Červený Kostelec, Boženy Němcové, 85 m2

Boženy Němcové, Červený Kostelec

3 249 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 484 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Červeném Kostelci

Informace k bytu

Mám tu pro Vás jedinečnou příležitost vlastnit krásný velký byt v těsné blízkosti centra Červeného Kostelce, na ulici Boženy Němcové. Tento byt o původní dispozici 1+1 nyní nově rozdělený příčkou na 3+kk, se nachází ve druhém patře domu a nabízí příjemných 85,5 m2 pro váš pohodlný život.

Byt je nyní obýván nájemníky a proto může být dobrou investiční příležitostí. Dominantou bytu je velký otevřený prostor navazující na kuchyň s jídelnou, výhodou je vstup na prostornou lodžii. Tento pokoj je průchozí do velkého pokoje, který je příčkou rozdělený na dva pokoje. Koupelna s vanou je ideálním místem k relaxaci po náročném dni, oddělená toaleta přidává na komfortu a soukromí.

Rekonstrukce bytu proběhla v roce 2011, což zaručuje moderní a efektivní uspořádání prostoru. Lodžie bytu je před rekonstrukcí. Vytápění je řešeno pomocí elektrického kotle s rozvodem do radiátorů, což zajišťuje optimální teplo v každém ročním období. Ohřev vody je pak zajištěn elektrickým bojlerem. Díky tomuto vybavení můžete mít jistotu pohodlí a úspory. K tomuto bytu náleží jedno parkovací stání v uzavřeném dvoře, což je velká výhoda v rušné oblasti centra města. Tato výhoda vám ušetří čas a stres hledání parkovacího místa a poskytne vám klidné a bezpečné prostředí pro váš vůz.

Červený Kostelec je malebné město, které nabízí mnoho možností pro aktivní životní styl. Okouzlující krajina a historické památky v okolí zvou k procházkám a objevování. Díky výborné dostupnosti veřejné dopravy a blízkosti obchodů a restaurací máte vše potřebné po ruce. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlný životní prostor v srdci města. Nezmeškejte příležitost stát se součástí této malebné komunity a domovem tohoto útulného bytu.

Kontaktujte mě ještě dnes a domluvte si prohlídku!
Certifikovaný realitní makléř Michal Parák

Parametry bytu

Cena
3 249 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 8. 2024
Adresa
Boženy Němcové, Červený Kostelec
ID
211-NP03946
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
85 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
368 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Lodžie
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Michal Parák

Michal Parák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Červeném Kostelci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu