Pronájem bytu 3+kk, Kostelec nad Orlicí, Mánesova, 77 m2

Mánesova, Kostelec nad Orlicí

12 480 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(provizi hradí nájemce)

Prémioví partneři v Kostelci nad Orlicí

Informace k bytu

K dlouhodobému pronájmu nabízíme krásný a prostorný byt 3+kk o výměře cca 77 m2 v klidné části města Kostelec nad Orlicí. V bytě je chodba, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, technická místnost, menší pokoj (momentálně využíván jako pracovna), obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem a velký pokoj (momentálně využíván jako ložnice).
Byt je čistý a vymalovaný. Vytápění se zde řeší centrálně, kotlem na tuhá paliva a nebo elektrokotlem, který je přímo v bytě (záleží na preferencích nájemníka). Nájemník bude mít k dispozici jedno parkovací stání u domu v oploceném a uzamčeném areálu, dále se dá parkovat i volně před domem. Měsíční nájem je 12.480,-Kč + energie cca 5.000,-Kč (elektřina 1.000,-Kč, topení 3.500,-Kč, voda 500,-Kč). Vratná kauce činí trojnásobek nájemného a provize je jeden nájem + DPH. Byt je volný ihned!

Parametry bytu

Cena
12 480 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
provizi hradí nájemce
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Mánesova, Kostelec nad Orlicí
ID
60719
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
77 m2
Patro
1.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Kostelci nad Orlicí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu