Prodej obchodního prostoru, Dolany, 1400 m2

Dolany

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(INFO O CENĚ V RK)

Prémioví partneři v Dolanech

Informace k nemovitosti

Nabízíme exkluzivně k prodeji komerční budovu ve Svinišťanech, která je v současné době užívána jako motorest. Je na velice zajímavém a frekventovaném místě u hlavního tahu Jaroměř-Náchod (E33).
Popis budovy:
V pravé části budovy z 1. PP přes 1. NP do 2. NP je možné dopravovat zboží – materiál nákladním výtahem a souběžně s výtahem prochází všemi patry točité schodiště. V levé části budovy je druhé širší schodiště, kterým lze rovněž vstoupit do všech podlaží domu. Po vstupu do budovy z parkoviště u silnice je třetí schodiště pro výstup z 1.NP do 2. NP.
Dispozice 1. NP o celkové výměře užitné plochy 566 m2
Hlavním vchodem vstupujeme do restaurace o velikosti 46 m a do druhé prostorné místnosti – sálu o výměře 94 m2. V zadní části budovy s přístupem rovněž z vedlejší silnice pro vykládku a nákladu zboží je místnost o velikosti 86 m2, ve které je vstup do nákladního výtahu. V zadní části budovy jsou rovněž prostory kuchyně o celkové výměře 63 m2 se sklady a kanceláří, zázemím a sociálním zařízením pro zaměstnance. Dále jsou v tomto 1.NP salonky, herna s kulečníkem a WC pro hosty restaurace. Před vstupem je upravené venkovní posezení.
Dispozice 2. NP o celkové výměře 544 m2.
Zde je plánováno vybudovat cca 12 apartmánů s vlastní koupelnou a WC. V současné době jsou dokončeny dva apartmány 2+1 a 2+kk a garsoniéra. Ostatní jsou v různém stádiu rozpracovanosti.
Dispozice 1. PP o celkové výměře 340 m2.
Největší místnost je upravena jako chladící s přístupem do nákladního výtahu a má výměru 150 m2. Druhou místností je vodárna s vlastními vrtanými studnami. Dále jsou zde další sklady a dílna a v neposlední řadě kotelna na tuhá paliva pro vytápění celé budovy. Pod historicky původní částí budovy se nachází sklepení, které není v současné době využívané.
Na všechna popisová podlaží je zpracovaná výkresová dokumentace. Budova nemá v současné době vyhotovený aktuální PENB, a proto je uváděna třída G.
Zájemce zveme na prohlídku této zajímavé komerční budovy.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N87400.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
INFO O CENĚ V RK
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Dolany
ID
N87400
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1400 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Josef Divecký

Josef Divecký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Dolanech (okr. Náchod)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu