Prodej rodinného domu, Líně, Krátká, 95 m2

Krátká, Líně

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Líních

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji přízemní, rodinný dům o dispozici 4+kk a zastavěné ploše domu 173 m2, s garáží a hezkou a udržovanou zahradou 570 m2 v obci Líně, okres Plzeň-sever. Dům je situovaný v klidné části obce, ve slepé ulici a zajišťuje tak svým majitelům maximální soukromí.

Přístup do domu je přes vstupní chodbu, na jejíž pravé straně je původní, nerekonstruovaná část domu. Je zde již počítáno s možností dobudování samostatného malého bytu 1+kk (přípojka vody, odpad, původní rozvody elektřiny). V levé části domu se nachází pokoj a ložnice v původním stavu a již, ve 2.pol. roku 2021, nově zrekonstruovaná, moderně vybavená kuchyně propojená s obývacím pokojem a vstupem na zastřešenou terasu. Kompletně zrekonstruovaná je i koupelna s toaletou, vanou, sestavou koupelnových skříněk se zrcadlem a umyvadlem a také elektrický topný žebřík. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou vyrobenou na míru, do které jsou zabudovány spotřebiče – indukční varná deska, elektrická a mikrovlnná trouba značky Bosch, lednička Bosch a myčka. Do obývacího pokoje je přiveden optický kabel.

Podlahu v koupelně tvoří dlažba, v obývacím pokoji a kuchyňské části je položen vinyl, v pokoji a ložnici lamino. Okna jsou plastová. Dům je vytápěn novým, elektrickým kotlem značky ProTherm (z roku 2022), který zároveň slouží pro ohřev vody.

Velkou devizou domu je krásná zahrada, kterou majitel budoval s láskou tak, aby dělala radost po celý rok. Jsou zde nejen květiny, ale i okrasné trávy a dřeviny. Celkovou atmosféru zahrady dotváří jezírko. Na okrasnou část navazuje sad se vzrostlými ovocnými stromy. Zahrada je tak ideálním místem pro relaxaci a chvíle strávené s rodinou. Na hranici pozemku je řada, na sebe navazujících, původních staveb - kolna, místnost na zahradní techniku, část určena k chovu slepic a králíků. Na zahradě je studna s užitkovou vodou.

Dům je částečně podsklepen, je zde umístěno čerpadlo na odčerpání vody, které je svedeno do jímky, aby se zabránilo šíření vlhkosti. Z ulice je vjezd do garáže, která je součástí domu, přístup z koupelny. Z garáže je po žebříku vstup na půdu. Nabízí se možnost půdní vestavby (je zde již střešní okno). Střešní krytina a krov odpovídají běžnému opotřebení (cca 20 let, půda je suchá).
Dům je napojen na všechny obecní sítě (vodovod, kanalizaci, elektřinu). Plynovod je veden v přilehlé komunikaci, ale přípojka do domu není vybudována. V zrekonstruované části jsou nové rozvody, jinak vše v původním stavu cca z roku 1970. Nemovitost se prodává jako částečně zrekonstruovaná, určená k další opravě dle potřeby nových majitelů.

V obci je veškerá potřebná občanská vybavenost (mateřská a základní škola, zdravotní středisko, pobočka České pošty, základní síť obchodů a pohostinství apod.), dobrá dopravní dostupnost i rychlé napojení na dálnici D5.
Vhodné pro rodinné bydlení. K dispozici ihned. S financováním této nemovitosti Vám rádi pomůžeme a pro více informací nebo zájem o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Krátká, Líně
ID
0077
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
743 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Mgr. Martina Opatrná

Mgr. Martina Opatrná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Líních?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu