Prodej podílu zahrady, Dobšice, 2166 m2 (ID: 3539100)

Dobšice

932 586 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Dobšicích

Informace k pozemku

Nabízíme vám jedinečnou příležitost ke koupi zahradního pozemku. Pozemek je ideální pro vytvoření vlastního přírodního útočiště, zahrady, ovocného sadu nebo místa pro rekreační aktivity. Tento pozemek je připraven stát se vaším osobním rájem, kde si můžete užívat klidu a pohody uprostřed přírody.

KÚ: Dobšice u Znojma
Parcela č. 1575
LV: 605

Prohlídka? Rádi vás nasměrujeme, ale prohlídky si organizujte sami. GPS : 48.851964753, 16.098054311

Pozemek se nachází v klidné části a je možné jej okamžitě oplotit a užívat k rekreaci. Nabízí ideální příležitost k vybudování sadu spojeného se zahradou, kde je možné vystavět menší chatu. Inženýrské sítě jsou v blízkém dosahu. Dostupnost pozemku je zajištěna z komunikací, které jsou ve vlastnictví obce.

Možnosti využití:
Pěstování vlastní zeleniny a ovoce: Vytvoření záhonků, kde si můžete pěstovat rajčata, jahody, mrkev nebo bylinky.
Květinové záhony: Společné sázení květin může být zábavná a tvůrčí aktivita.
Stavba domečku na stromě nebo zahradního altánu: Pokud pozemek nabízí vhodné stromy, můžete postavit domeček na stromě, který se stane oblíbeným útočištěm dětí.
Kempování na zahradě: Přes léto můžete na zahradě rozložit stan a užít si noc pod hvězdami přímo na svém pozemku. Můžete si také udělat ohniště a společně opékat marshmallows nebo připravit grilování.
Vytvořte si malý sportovní prostor pro fotbal, volejbal nebo badminton. To poskytne zábavu a pohyb pro celou rodinu.
Řemeslné práce: Sbírejte přírodní materiály (šišky, větvičky, kamínky) a použijte je k výrobě ozdob, dekorací nebo dokonce malých zahradních skřítků.
Rodinné pikniky: Zahrada je ideálním místem pro rodinné pikniky. Můžete si připravit deku, občerstvení a užít si společný čas na čerstvém vzduchu.

Koupí 1/3 podílu se stanete jedním ze tří spoluvlastníků pozemku. V praxi to znamená, že máte nárok na využívání jedné třetiny celkové plochy, ačkoli konkrétní část pozemku není fyzicky oddělena. O využití pozemku a případných úpravách je nutné se dohodnout s ostatními spoluvlastníky. Tento typ vlastnictví umožňuje sdílení nákladů na údržbu a případné rozšíření pozemku.Vlastnictví podílu může být atraktivní investiční příležitostí. Pokud se se spoluvlastníky dohodnete, je možné pozemek v budoucnu rozdělit na menší parcely. Tyto nově vzniklé parcely mohou být následně prodány jako samostatné zahradní pozemky, což může přinést zajímavý zisk.

V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu. Připravte si prosím číslo ID inzerátu.

Parametry pozemku

Cena
932 586 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Dobšice
Plocha nemovitosti
2166 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Stránský

Jan Stránský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky podílu zahrad v Dobšicích (okr. Znojmo)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu