Prodej chaty, Moldava, 100 m2

Moldava

5 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 926 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Moldavě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Prodej chaty v malebné lokalitě Nové Město 194 u Mikulova

Nabízíme k prodeji chatu v klidné a krásné oblasti Nového Města u Mikulova. Nemovitost se nachází na pozemcích s parcelními čísly 276, 233/62, 234/9 a 243/23 a je zapsána v katastru nemovitostí na listu vlastnictví č. 175.

Chata byla postavena v roce 1978 a je postavená z cihel, kamene a dřeva. Základy jsou izolované, stropy jsou dřevěné a hurdisky, střecha je pokryta plechem (rekonstrukce střechy proběhla v roce 2019). Podlahy jsou betonové, PVC a dřevěné, okna jsou plastová.

K nemovitosti náleží vlastní studna s dvěma čerpadly jako zdroj vody, kanalizace je řešena jímkou. Chata je napojena na elektrickou síť. Vytápění zajišťují akumulační kamna a klasická kamna. K dispozici je také komín s dvěma průduchy, který však není vyvložkovaný.

Příjezdová cesta je obecní, avšak neudržovaná. Okolí chaty nabízí klid a krásnou přírodu, ideální pro odpočinek a relaxaci.

Pokud hledáte útulnou chatu v krásné lokalitě s dobrým zázemím, je tato nabídka právě pro vás!

Parametry domu

Cena
5 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Moldava
ID
00276
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
778 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Ing.Bc. Zhanna Zimnukhova

Ing.Bc. Zhanna Zimnukhova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Moldavě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu