Prodej bytu 3+kk, Praha - Staré Město, 90 m2

Praha 1, Staré Město

13 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 289 Kč /za měsíc

(vč. provize RK)

Prémioví partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Hledáte městský byt, kde máte vše na dosah? Z jedné strany Vršovické nádraží, Vršovice, z druhé strany „centrum“ Praha 4 – Nusle.

Nabízím byt 3+kk/B, s garážovým stáním, o výměře 90 m2 + 5 m2 balkon, ve 2NP projektu Liberty Building v ulici

V Horkách – Praha 4, byt má zajímavou dispozici s prostornou chodbou, ze které je vstup do jednotlivých, neprůchozích místností.
Hned vedle vstupních dveřích je walk-in šatna (4,57 m2) s dostatkem úložného prostoru. Moderní koupelna se sprchovým koutem, WC je oddělené. Pokoje nejsou žádné „nepraktické nudle“, ale plnohodnotné, prostorné pokoje (min. 15 m2), kde v jednom z nich – ložnici je vestavěná skříň a ve druhé – v dětském pokoji je nábytek kompletně na míru.

Obývací pokoj s kuchyňskou linkou (34,5 m2) je světlý a vzdušný. Kuchyň je vč. spotřebičů jako vestavěná lednice s mrazákem, myčka, horkovzdušná trouba a mikrovlnná trouba. Na kuchyň navazuje jídelní stůl se židlemi, který tak pomyslně odděluje kuchyňskou a obývací část. Útulnost prostoru vhodně doplňuje knihovna přes celou stěnu obývacího pokoje. Z obývacího pokoje vstupujete na cca 5 m2 velký balkon.
V horkých letních měsících určitě přijde vhod klimatizace zn. Toshiba.

Co určitě oceníte i z hlediska praktičnosti. Hned na patře vedle bytu, je prostorná 4,1 m2 velká komora patřící pouze k tomuto bytu. Součástí prodeje je i garážové stání přímo v domě.

jedná se o typický městský byt pro někoho, kdo hledá „ruch“ města a má vše tzv.“při ruce“.

Z bytu je výhled na vlakové nádraží Vršovice, které je vzdáleno pouze 9 min. chůzí. Dům se nachází na rozhraní dvou zajímavých čtvrtí – Praha 4 – Nusle a Praha 10 – Vršovice. Ulice V Horkách navazuje na Nuselskou ulici, kde najdete veškeré obchody, obchůdky, kavárny, restaurace, MHD – tram. zast. Horky, odkud se jednoduše dovezete do centra. (pouze 1 zastávka na nám. Bratří Synků.) Nemusíte ani nikam daleko za nákupem, protože přímo v domě jsou potraviny.

Parametry bytu

Cena
13 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Praha 1, Staré Město
ID
00116
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
99 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
90 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Aleš Huk

Aleš Huk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu