Prodej výrobních prostor, Chřibská - Horní Chřibská, 360 m2

Horní Chřibská

16 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 78 634 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Chřibské

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost ve městě Chřibská, která představuje ideální příležitost pro podnikání i bydlení. Tato stavba pro výrobu a skladování s užitnou plochou 360 m2 je vybavena veškerou potřebnou infrastrukturou a nabízí široké spektrum využití.

Dispozice objektu zahrnuje prostornou halu, která je aktuálně využívána jako dílna na opravu a lakování automobilů. K dispozici je také sklad na sezónní pneumatiky, což poskytuje další možnosti pro podnikání v oblasti autoservisu. Součástí dílenské části je vybudované obytné zázemí – byt o dispozici 3+1, který umožňuje pohodlné bydlení přímo v místě podnikání.

V patře budovy je připraveno místo pro vybudování minimálně tří bytových jednotek, což představuje skvělou investiční příležitost pro další pronájem nebo prodej. Kromě toho jsou zde i garáže a skladovací prostory, které poskytují dostatek místa pro veškeré potřeby provozu.

Další velkou výhodou této nemovitosti je rozsáhlé parkovací místo, což je klíčový prvek pro podnikání, které vyžaduje snadnou dostupnost a pohodlné parkování pro zákazníky a zaměstnance.

Nemovitost se nachází v klidné lokalitě města Chřibská, která nabízí příjemné prostředí jak pro podnikání, tak pro bydlení.

Pokud hledáte ideální prostor pro rozšíření svého podnikání s možností bydlení přímo v objektu, neváhejte nás kontaktovat. Tato nemovitost nabízí skvělý potenciál a je připravena na nové vlastníky, kteří ocení její výhody a možnosti.

Pro více informací a prohlídku nás prosím kontaktujte. Těšíme se na setkání s vámi a na možnost představit vám tuto jedinečnou nabídku.

Parametry nemovitosti

Cena
16 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 7. 2024
Adresa
Horní Chřibská
ID
05390
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
360 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Pavel Nechutný

Pavel Nechutný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Chřibské?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu