Prodej chalupy, Holovousy, 90 m2

Holovousy

Rezervováno
2 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 867 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu, provize a všech poplatků)

Prémioví partneři v Holovousech

Informace k domu

Prodej chalupy na klidném a pěkném místě v obci Holovousy.

Tato nemovitost se nachází ve velmi žádané lokalitě. Oplocený pozemek, který je ve vedlejší ulici má 1716 m², z toho 867 m² je dle územního plánu vedeno jako stavební pozemek. Nabízí se zde tak i možnost výstavby rodinného domu. Roubená chalupa disponuje dvěma obytnými místnostmi, komorou, dvěma skladovými prostory a neobytným podkrovím. Není zde koupelna ani WC, k domu je navedeno připojení na obecní vodovod a kanalizaci a na zahradě je kopaná studna s pitnou vodou a také se zde nachází spousta vzrostlých, převážně ovocných stromů. Další realizace tak už bude na vás.

V obci a jejim okolí naleznete spoustu vyžití pro celou rodinu. Jsou zde dětská hřiště, sportovní areál s posezením, lesní stezky pro pěší a cykloturistiku, autobusová zastávka, škola a školka. To, co nenaleznete zde, je ve čtyři kilometry vzdálených Hořicích.

Holovousy jsou strategicky položená obec u hlavního silničního tahu Hradec Králové – Mladá Boleslav. Do budoucna zde bude ještě rychlejší dopravní dostupnost, protože se už započalo s výstavbou dálnice.

S případným financováním přes hypoteční úvěr Vám může pomoci mnou prověřený finanční specialista.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
2 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, provize a všech poplatků
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Holovousy
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1716 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Lukáš Michálek

Lukáš Michálek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Holovousech (okr. Jičín)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu