Prodej bytu 4+kk, Pardubice, Lexova, 136 m2

Lexova, Pardubice

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji exkluzivní podkrovní byt v prestižní lokalitě Ulice Lexova, v části obce Zelené Předměstí - Pardubice. Tento luxusní podkrovní byt o velikosti 4 + kk o rozloze 136m² se nachází na 5. podlaží cihlového bytového domu s výtahem do 4. patra, což zaručuje nejenom komfortní bydlení, ale i jedinečný výhled, větší klid a soukromí. Objekt bytového domu je zateplen s novými plastovými okny. Z bytu je výhled na východ i západ.

Byt svým zařízením a rozlohou působí velmi pohodlně. Jeho velkorysá dispozice poskytuje dostatek prostoru pro rodiny s dětmi i investory hledající exkluzivní bydlení. K dispozici je dostatek bezplatného parkovacího místa a také sklepní prostory o celkové ploše 7.5m², což zajišťuje dostatek úložného prostoru.

Díky modernímu vybavení, ústřednímu plynovému topení, výhodné poloze v blízkosti veškeré občanské vybavenosti a dopravní infrastruktury, jako jsou vlakové, autobusové zastávky, dálnice a MHD, nabízí tato nemovitost vše, co si může náročný zájemce o komfortní bydlení přát. Jen cesta na hlavní vlakové nádraží trvá pouhých 10 minut pěšky. Nádhera!

Kombinace dostupnosti veřejné dopravy, veškerých služeb a klidného prostředí činí z tohoto loftového bytu skutečný klenot pro ty, kteří ocení luxus a pohodlí spojené s prestižním bydlením s možností zdravotních procházek či odpočinku v blízkém lesoparku.
V místě je veškerá občanská vybavenost. A to prodejny potravin, cukrárny, restaurace v okruhu několika desítek metrů, skvělá dostupnost do hypermarketů v dojezdové vzdálenost do 5 min. (Lidl, Kaufland, Globus, Penny, Billa, Albert), dále je zde například školka 40 m; škola 250 m; lékárna 40 m; Zásilkovna 80 m; zastávka MHD 10 m; zmíněný lesopark Dukla 250 m; centrální parkoviště 10 m; dostihové závodiště Pardubice 700 m; městský atletický stadión 750 m; dopravní hřiště, Softball & Baseball 400 m a další. Adresa má vynikající dopravní dostupnost: letiště, vlakové i autobusové nádraží, centrum města dostupné 4 min. jízdy a nádraží samotné 10 minut pěšky (nově otevřený nadchod nad železnicí); 1 min. jízdy - výpadovka E37 směr D11 Praha – Hradec Králové a Chrudim – Havlíčkův Brod a E 36 a 35 Vysoké Mýto – Olomouc. Místo nabízí široké možností sportovního i kulturního vyžití.
Vzhledem ke komfortu a možnostem, které byt nabízí, opravdu snadné dostupnosti do Prahy, je pořízení tohoto bytu velmi zajímavým řešením pro pracující v hlavním městě, kde je pořízení bydlení znatelně nákladnější a méně dostupné.
Samozřejmostí je bezplatné vyřízení hypotečního úvěru.

V případě zájmu o prohlídku nebo další informace nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 6. 2024
Adresa
Lexova, Pardubice
ID
0324
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
136 m2
Patro
5. z 5
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
1106 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
105.6 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 248 lidí

Prodejce

Milan Balcar

Milan Balcar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu