Prodej činžovního domu, Liberec, Valdštejnská, 300 m2 (ID: 3559191)

Valdštejnská, Liberec - Liberec II-Nové Město

7 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 173 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji zajímavý investiční činžovní dům v centru Liberce, v ulici Valdštejnská. Dům má užitnou plochu cca 300 m2 a nachází se na pozemku o velikosti 243 m2. Je ve stavu před rekonstrukcí, což nabízí novému majiteli skvělou příležitost provést vlastní úpravy a přizpůsobit dům svým potřebám.

Bytové jednotky 2x 42 m2, 1x 101 m2 a nebytový prostor cca 33 m2 a 41 m2 v domě jsou momentálně pronajaté a zajišťují stabilní příjem 30,5 tis./měsíčně. Výše nájmu je přiměřená stavu jednotek, které čeká rekonstrukce, nicméně stávajícím nájemníkům vyhovuje. V přízemí se nachází již zrekonstruovaný nebytový prostor 41 m2 s výlohou se samostatným vchodem, ve zvýšeném přízemí je nebytová jednotka 1+1 s výměrou 33 m2, v 1. patře velká bytová jednotka 3+1 s výměrou 101 m2, ve druhém patře dvě bytové jednotky 1+1, každá po 42 m2, v podkroví pak nalezneme půdní prostor, který je možno rovněž zrekonstruovat na půdní byt. Ve vnitrobloku je přízemní zděná přístavba se skladovacím prostorem, kterou je možné po rekonstrukci přizpůsobit na sklepní prostory nebo místo pro uskladnění pro budoucí zmodernizované jednotky a střešní část přístavby využít jako terasu pro byt v 2. podlaží. Budova je smíšeného charakteru, což nabízí možnosti využití jak pro bydlení, tak pro komerční účely. Nebytový prostor s výlohou v přízemí prošel již rekonstrukcí (nová výloha, interiery, fasáda do ulice), bytové prostory na komplexní rekonstrukci čekají.

Tato nemovitost je skvělou investiční příležitostí pro ty, kteří hledají okamžitý pasivní příjem z pronájmu a současně nabízí možnost potenciálního zvýšení příjmu a zhodnocení po rekonstrukci objektu. Dům je možno využít i pro vlastní bydlení spojené s podnikáním. Nebojte se investovat do tohoto zajímavého domu v atraktivní lokalitě!

V případě zájmu vám poskytneme další informace.

Parametry nemovitosti

Cena
7 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 6. 2024
Adresa
Valdštejnská, Liberec - Liberec II-Nové Město
ID
AR2405
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Ing. Vladimír MAREK

Ing. Vladimír MAREK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu