Prodej restaurace, Vrchlabí, Českých bratří, 1200 m2

Českých bratří, Vrchlabí

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info o ceně u RK)

Prémioví partneři v Vrchlabí

Informace k nemovitosti

Pokud hledáte investiční příležitost v oblasti gastronomie s vysokým potenciálem zisku a strategickou polohou, tento objekt je přesně to, co potřebujete. Nepropásněte šanci stát se vlastníkem této výjimečné nemovitosti.

Nabízíme k prodeji unikátní restauraci v rozšířeném centru města, která představuje jedinečnou příležitost pro investory a podnikatele z oblasti gastronomie. Tato moderní a stylová restaurace kombinuje eleganci s funkčností a nabízí široké spektrum možností pro rozvoj vašeho podnikání.

Nemovitost se skládá z podzemního, dvou nadzemních podlaží a podkroví, s možností výstavby dalšího patra.

V přízemí naleznete hlavní část restaurace s barem a kapacitou až 44 míst k sezení, která se pyšní unikátní možností čepování nepasterizovaného piva Pilsner Urquell ze čtyř pivních tanků. Součástí baru jsou i zachlazovací vany na pivní sklo. Dále je zde moderní a kompletně vybavená kuchyně, která splňuje nejvyšší standardy pro profesionální gastronomii.

Restaurace také disponuje letní terasou s kapacitou 60 míst k sezení. Tato terasa je navržena v příjemném venkovském stylu, ideální pro grilování masa a ryb, což vytváří nezapomenutelnou atmosféru pro vaše hosty.

Malá pekárna, do které je vchod jak z terasy tak z vnitřních prostor umožňuje pečení čerstvé pizzy a pečiva.

První patro restaurace nabízí 85 míst k sezení, což je ideální prostor pro pořádání firemních večírků, rodinných oslav či jiných společenských akcí. Dvě bytové jednotky se samostatným vchodem, které sloužily jako ubytování pro personál nebo mohou být součástí služeb pro hosty restaurace či jiné využití.

V podkroví objektu se nachází bytová jednotka, kancelář a půdní prostor.

V suterénu objektu se nachází skladové prostory a trezorová místnost, které poskytují bezpečné úložiště pro cenné předměty.(v minulosti byla zde banka)
Topení zajišťuje plynový kotel a krbová kamna s teplovodním výměníkem.
Tato nemovitost je vynikající příležitostí pro ty, kdo hledají strategicky umístěný a dobře udržovaný objekt s vysokým potenciálem pro zisk.

Restaurace se nachází v atraktivní lokalitě města Vrchlabí v Krkonoších, kde je zajištěn stálý přísun návštěvníků a hostů. Díky své poloze a kvalitnímu vybavení je tato nemovitost ideální příležitostí pro rozvoj vašeho podnikání v oblasti gastronomie.
V případě zájmu o prohlídku nebo další podrobnější informace nás prosím kontaktujte. Tato příležitost čeká právě na Vás!

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info o ceně u RK
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Českých bratří, Vrchlabí
ID
0065
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1200 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Sylva Pokorná

Nám. Míru 219, Vrchlabí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Sylva Pokorná

Sylva Pokorná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Vrchlabí?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu