Prodej bytu 1+1, Znojmo, Jarošova, 43 m2

Jarošova, Znojmo

2 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 913 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Znojmu

Informace k bytu

Hledáte útulný byt v krásném vinařském městě Znojmě? Tento byt s dispozicí 1+1 na ulici Jarošova může být vaší vysněnou nemovitostí.

+ Dispozice 1+1
+ Celková plocha 43 m2
+ Nová plastová okna
+ Prosvětlený byt
+ Vlastní zahrada u bytového domu
+ Klidná a žádaná lokalita
+ Sklepní kóje

Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu, který prošel kompletní revitalizací. Nová fasáda a zateplení přispívají k energetické úspornosti domu. Byt je před rekonstrukcí, kterou jsme schopni zajistit dle vašich představ, což nabízí skvělou příležitost upravit si byt přesně jak jste si vysnili. Po rekonstrukci bude byt velmi energeticky úsporný, což zajistí nízké měsíční náklady.

Dispozice bytu zahrnuje předsíň, chodbu s komorou, koupelnu, kuchyni s jídelnou a obytný prostor. Nová plastová okna propouští do celého bytu krásné světlo, což vytváří příjemnou atmosféru.

K bytu náleží sklepní kóje, která poskytuje další úložný prostor. Společná kolárna pro uložení kol a kočárků je ideální pro aktivní majitele nebo nájemníky. Pro načerpání energie můžete využívat také společnou zahradu, která nabízí příjemné místo pro relaxaci či zahradničení.

Byt se nachází v klidné a žádané lokalitě na ulici Jarošova, blízko Jubilejního parku a v docházkové vzdálenosti do centra Znojma. Výbornou dostupnost zajišťuje městská hromadná doprava a v okolí najdete veškerou občanskou vybavenost včetně restaurací, fitness centra a dalších služeb.

Byt je ideální jako startovní bydlení pro jednotlivce či páry, kteří hledají pohodlné a dobře situované bydlení s možností úpravy dle vlastních představ, ale i jako investiční nemovitost.

Rádi s vámi projdeme propočet návratnosti investice a ve spolupráci s našimi finančními specialisty nabídneme financování nemovitosti.

Pokud vás tento byt zaujal, rádi se s vámi setkáme na společné prohlídce!

Parametry bytu

Cena
2 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 6. 2024
Adresa
Jarošova, Znojmo
ID
01153
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
43 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 136 lidí

Prodejce

Ing. Michal Arbeiter

Ing. Michal Arbeiter

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Znojmu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu