Prodej bytu 1+kk, Pec pod Sněžkou, 26 m2

Pec pod Sněžkou

3 978 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 958 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti)

Prémioví partneři v Peci pod Sněžkou

Informace k bytu

REZERVOVÁNO

Nově spuštěný prodej 6 apartmánů – Na Salaši

Rádi byste vlastnili apartmán v horské chalupě, kde se tradice prolíná s moderním pojetím bydlení? Apartmán, který poskytne jedinečný životní styl kombinující atmosféru krkonošské roubenky s komfortem odpovídajícím současným nárokům?

Ve výhradním zastoupení naší společnosti RE/MAX Future, Vám tímto nabízíme ke koupi stylové apartmány v rámci nově spuštěného apartmánového projektu Na Salaši, nacházejícího se v Peci pod Sněžkou – lokalita Velká Pláň.

Objekt prošel kompletní rekonstrukcí a nabízí ke koupi celkem 6 samostatně vymezených apartmánů.

Apartmán číslo 4 o dispozici 1+kk, s podlahovou plochou 25,5 m², je umístěn v druhém nadzemním podlaží. Dispozičně sestává z obytného pokoje s kuchyňskou linkou a jídelnou, koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Apartmán aktuálně poskytne bez přistýlky kapacitu pro 3 osoby.

Apartmánové jednotky byly rekonstruovány s důrazem na nadstandardní provedení a vybavení, zároveň však s cílem zachovat autentičnost horské roubenky.

Další přidanou hodnotu představuje skutečnost, že apartmány prodáváme včetně kompletního vybavení nábytkem a spotřebiči.

Společně s apartmánem nový majitel získá rovněž užívací právo k 1 parkovacímu stání umístěnému přímo u objektu (již zahrnuto v ceně). Místo je celoročně přístupné autem.

Svou polohou kromě krásných výhledů apartmánový dům nabídne také perfektní obslužnost a volnočasové vyžití – do 50 metrů zastávka skibusu, začínající lyžaři ocení vlek Slovan vzdálený 150 metrů, 10 minut pěšky centrum Pece pod Sněžkou.

SkiResort ČERNÁ HORA – PEC, největší lyžařský areál v Česku, který nabízí 50 km sjezdovek na 1 skipas. V posledních letech je znát veliký developerský boom, který toto horské středisko zasáhl. Vzhledem k atraktivní ceně za m² podlahové plochy, lze nabídku považovat rovněž za dobrou investiční příležitost. Pro efektivní a bezstarostné krátkodobé pronajímání apartmánů nabízíme možnost zajištění správcovské firmy.

Zpracovanou virtuální prohlídku, díky které si můžete tento apartmán projít z pohodlí domova, naleznete také na níže uvedeném odkazu:
https://my.matterport.com/show/?m=ZBo34EcmeLQ

V případě zájmu o bližší informace mě prosím kontaktujte pomocí e-mailu nebo telefonicky.

Parametry bytu

Cena
3 978 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti
Aktualizováno
22. 7. 2024
Adresa
Pec pod Sněžkou
ID
211-NP03994
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
26 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
282 m2
Podlahová plocha
26 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Jiří Samek

Jiří Samek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Peci pod Sněžkou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu