Prodej bytu 2+1, Příbram, Jana Drdy, 48 m2

Jana Drdy, Příbram - Příbram VII

3 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 774 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Příbrami

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k bytu

Dobrý den,

představujeme Vám tuto světlou a prostornou nemovitost k prodeji, která prošla kompletní rekontrukcí, včetně vody a elektrických rozvodů. Byt se nachází v žádané lokalitě Příbrami v ulici Jana Drdy. Tento byt 2+1 s lodžií a sklepem o velikosti 48 m nabízí pohodlné a harmonické bydlení.

Po otevření vchodových vstoupíte do velké haly, ze které je vstup do všech místností. Kuchyň je spojena s obývacím pokojem, což vytváří prostor pro společné chvíle a kulinářské experimenty. Dále byt disponuje ložnicí, koupelnou, oddělenou toaletou a komorou. K bytu náleží sklepní kóje pro uskladnění sezónních věcí a sportovního vybavení.

Všechny místnosti jsou díky své orientaci světlé a vzdušné, což přispívá k celkovému pocitu pohodlí.

V bezprostřední blízkosti bytu naleznete nákupní centrum, restaurace, základní i mateřskou školu, aquapark, tenisový klub, volejbalové hřiště, letní kino a inline dráhu.

Příbram je město s bohatou historií a kompletní občanskou vybaveností, včetně škol, nemocnic, obchodů a restaurací. Byt v ulici Jana Drdy je navíc skvěle dostupný veřejnou dopravou.

Neváhejte a objevte svůj nový domov, ideální startovací bydlení.

Pro více informací si prohlédněte virtuální prohlídku bytu. Našli jste bydlení pro pohodlný život vaší rodiny.

Zkušený realitní makléř Tomáš Černohorský je připraven se vám věnovat během osobní prohlídky, zodpovědět vaše dotazy, zprostředkovat financování a zajistit bezchybný servis pokud se rozhodnete tento byt koupit.

Parametry bytu

Cena
3 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 7. 2024
Adresa
Jana Drdy, Příbram - Příbram VII
ID
12
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
48 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Černohorský

Ing. Tomáš Černohorský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Příbrami?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu