Prodej rodinného domu, Karviná, Na Výsluní, 247 m2

Na Výsluní, Karviná

4 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 161 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Karviné

Informace k domu

BO! reality Vám nabízí ke koupi rodinný dům o dispozici 6+1 se dvěma koupelnami, velkou garáží a přístavbou obsahující samostatnou bytovou jednotku 1+kk, v klidné lokalitě Karviná - Starý Ráj, na ulici Na Výsluní.

Přízemí domu zahrnuje vstupní chodbu, koupelnu, WC, komoru, obývací pokoj s krbovými kamny a prostornou kuchyň s přístupem na terasu. V patře najdete chodbu, čtyři samostatné neprůchozí pokoje, koupelnu s vanou a WC a dvě další místnosti vhodné jako komory či šatny.
Dům je z velké části podsklepený a nabízí tři samostatné místnosti, z nichž jedna je vybavena vanou, sprchou a infrasaunou. Podlahová plocha sklepa činí 50 m².

Velkou výhodou tohoto domu je jeho přístavba, která zvyšuje komfort a funkčnost nemovitosti. V patře se nachází útulná bytová jednotka 1+kk o ploše cca 35 m², kterou lze využít například pro rodinné příslušníky, návštěvy nebo ji pronajmout. V přízemí je prostorná garáž o ploše 40 m² s vjezdem pro dvě vozidla a samostatnou sociální místností.

Obytná plocha domu je cca 165 m², zastavěná plocha 151 m², zahrada před domem nabízí 343 m². Celková plocha pozemku je 521 m².

Zahrada před domem poskytuje terasu pro pohodové posezení či grilování s přáteli a kryté stání pro auto. Kombinace živého plotu a vzrostlých stromů zajišťuje majitelům dostatek soukromí a klidu. Dům řadového typu je společnou zdí spojen se sousedem, se kterým panují přátelské vztahy.

Vytápění domu zajišťuje moderní plynový kondenzační kotel Vitodens od firmy Viessmann. V obývacím pokoji je navíc možnost přitápět dřevem v krbových kamnech, což přidává na útulnosti. Vytápění přístavby je řešeno elektrokotlem.
Dům je v původním, ale udržovaném stavu. Je napojen na veřejný vodovod, elektřinu, plyn, odpady vedou do jednotné kanalizace.

Velkou předností této nemovitosti je její lokalita. Klidná zástavba rodinných domů, občanská vybavenost na dosah centra města, školy, školky, dopravní spojení, sportovní vyžití, obchodní domy a mnoho dalšího. Příjemné a klidné bydlení v části města Karviná, kde si zajistíte pohodlí a tolik vyhledávané soukromí.

Staňte se novými majiteli této nemovitosti a přizpůsobte si ji podle svých představ a přání! Pokud hledáte bydlení v Karviné, neváhejte kontaktovat naši kancelář, rádi Vám zprostředkujeme prohlídku této nemovitosti. S případným financováním Vám také rádi pomůžeme.

BO! S námi rostou příběhy...

Parametry domu

Cena
4 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Na Výsluní, Karviná
ID
5043
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
165 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
178 m2
Podlahová plocha
247 m2
Plocha nemovitosti
521 m2
Plocha zahrady
343 m2
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Vodovod
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Iveta Palochová

Iveta Palochová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karviné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu