Prodej bytu 2+1, Nový Jičín, Gregorova, 50 m2 (ID: 3572225)

Gregorova, Nový Jičín

2 775 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 225 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Novém Jičíně

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení majitele vám rád zprostředkuji koupi bytu 2+1 s balkonem v Novém Jičíně.

Byt je v osobním vlastnictví a najdete ho ve třetím nadzemním podlaží v domě na ulici Gregorova, Že je Vám tato adresa povědomá? Správně, jedná se o jednu z nejvyhledávanějších adres ve městě. Základní a mateřská škola s domem takřka sousedí. V přímém sousedství dále najdete lékárnu, ordinace lékařů a gymnázium. Ostatní služby a obchody jsou dostupné do deseti minut chůze - auto tak možná pro každodenní pochůzky po městě ani potřebovat nebudete.

V bytě byla v minulosti byla vyměněna kuchyňská linka. Dále byla vyzděna koupelna, která je nyní prostornější a její součástí je i toaleta. Byt je zajímavý tím, že jednoduchou úpravou propojíte kuchyni s obývacím pokojem a výsledkem bude zajímavá dispozice s dalšími možnostmi. Z oken bytu je velmi hezký výhled na město a protilehlé Skalky. Absolutní soukromí je zajištěno mimo jiné tím, že Vám nikdo nebude koukat do oken - naproti domu jsou jen nízkopodlažní stavby.

Náklady na bydlení v tomto bytě jsou 4.253,- Kč měsíčně (+ spotřeba elektřiny a plynu).

Bytový dům je po celkové revitalizaci. Je kompletně zateplena obálka budovy, nové jsou stupačky vody a odpady. U domu je dostatek parkovacích míst.

Hledáte-li bydlení na zajímavém místě nebo byt na investici, pak mi zavolejte, rád Vám byt ukáži a na místě můžeme projednat i další detaily nabídky.

Parametry bytu

Cena
2 775 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Gregorova, Nový Jičín
ID
482
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
50 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 53 lidí

Prodejce

Ing. Martin  Číž

Ing. Martin Číž

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Novém Jičíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu