Prodej chalupy, Luže, 249 m2 (ID: 3572264)

Luže

Rezervováno
4 610 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 970 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Luži

Informace k domu

Rádi bychom Vám nabídli ve výhradním zastoupení paní majitelky patrový, rodinný dům v klidné části obce Luže se zastavěnou plochou 171 m2, s dojezdovou vzdáleností 32km do Pardubic a 18km do Chrudimi.
Dům stojí na pozemku o rozloze 724 m2, který z jedné části lemuje cyklostezka podél řeky Novohradka a z druhé části park s dětským hřištěm.
Kolem domu je krásná, vzrostlá, udržovaná zahrada, součástí které je terasa kryta markýzou, plastový koupací bazén zapuštěný do země a zděná kůlna ( 64m2 ) s úložným patrem, na které byla v roce 2021 provedena kompletní rekonstrukce střechy.

V letech 2000 - 2010 probíhala rozsáhlá rekonstrukce domu. Došlo k výměně střešní vazby a položení střešní krytiny Bramac. Při té příležitosti byly vybudovány dva půdní pokoje ( 35m2, 38m2 ), kde každý pokoj má samostatné sociální zařízení ( toaleta, sprchový kout, umyvadlo ) a spací plochu ( 11m2 ) na kterou je přístup z mlynářského schodiště. V hale, která je pro oba pokoje společná je kuchyňská linka a jídelní kout.

Dále se při rekonstrukci dělaly nové betonové podlahy, nové omítky, elektrické rozvody v mědi, rozvody vody v plastu, ústřední topení včetně ohřevu vody a nová dřevěná okna na zakázku.

Dům je postaven z cihel, tvárnic a z kamenných bloků. Je napojen na veškeré inženýrské sítě, voda , kanalizace, elektrika, plyn. Vytápění je ústřední, zajištěné plynovým kotlem v domě, nebo lze využít krbová kamna jak v přízemí, tak v patře.

Vstup do domu je přes prosklenou verandu a dál se dostanete do obytného prostoru s dispozicí 3+1, který disponuje obývacím pokojem, ze kterého je přímý vstup na zahradu, kuchyní, koupelnou ( toaleta, sprchový kout, vana, umyvadlo ) skladovací místností a dvěmi ložnicemi.

Tato nemovitost má velký potenciál z hlediska jejího využití.
Místo uprostřed přírody s možností mnoha aktivit v okolí je ideální pro rekreaci a únik z rušného města.
Vzhledem k veškeré občanské vybavenosti, mateřská školka, základní škola, lékař, pošta, potraviny,…je toto místo vhodné i pro trvalé rodinné bydlení.
A nabízí se i možnost podnikatelského záměru,vybudovat zde na příklad ubytovací zařízení.

V případě jakéhokoliv dotazu, či zájmu o prohlídku mne prosím kontaktujte.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
4 610 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Luže
ID
00177
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
213 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
249 m2
Plocha nemovitosti
724 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Hana Zavadilová, Dis.

Hana Zavadilová, Dis.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Luži?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu