Prodej chaty, Mníšek pod Brdy, 21 m2 (ID: 3572424)

Mníšek pod Brdy

600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 859 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mníšku pod Brdy

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout dřevěnou chatu v krásném a klidném místě v osadě u Mníšku pod Brdy. Osada leží ve schovaném lesním údolíčku a poskytuje naprostý klid. V údolí je celkem 10 chatek, v přímém dohledu pak pouze tři z nich. Sousedé jsou většinou potomci původních zřizovatelů, přímí sousedé pak příjemní důchodci. Místo je krásné svou panenskou přírodou s možností procházek.

Chatka je po citlivé a vkusné rekonstrukci. Sestává se ze dvou pokojů. Větší pokoj prošel kompletní citlivou rekonstrukci v loňském roce. Menší pokoj má novou dřevěnou kvalitní podlahu - severská borovice. Stěny je potřeba ještě doobložit. Nově byl také nainstalován nerezový komín a nová kamna. Voda je k dispozici ze studny v údolí přímo pod chatou. Elektřina zavedena není, je možné instalovat solární systém. WC je suchý v osadě a je využívaný téměř výhradně pro potřeby majitele prodávané chaty.

Pozemky pod celou osadou a okolím vlastní soukromá osoba se silným vztahem k osadě. Přes opakované snahy developerů prodej pozemků odmítá.
Prodej pozemků cizím investorům je tak krajně nepravděpodobný. Roční nájem činí 1138,- Kč, na rok 2024 je již zaplacen. Osadníci mají k užívání 2100m2. Každá chatka má svou část, kterou může užívat podle svého uvážení.

Parkování je přímo nad osadou cca 30m od chatky s dobrým přístupem lesem po mírném svahu. Vzdálenost z centra Prahy pouze 30minut.

Právní servis v ceně pronájmu, provizi makléři neplatíte.

Parametry domu

Cena
600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Mníšek pod Brdy
ID
N00028
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
21 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
1 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

EURO REAL

Na Pankráci 404/30a, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Ing. Vladimír Nikl

Ing. Vladimír Nikl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Mníšku pod Brdy?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu