Prodej bytu 4+1, Ostrava, Heřmánková, 115 m2

Heřmánková, Ostrava

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

Bytů s podlahovou plochou nad 100 m2 v Ostravě moc nenajdete a v kombinaci s velmi dobrou dostupností do centra Ostravy, vlastní garáží v domě, parkovacím místem před garáží a dvěma velkými terasami vzniká velmi zajímavá alternativa nadstandardního bydlení, která určitě stojí za zvážení. Jedná se o byt v osobním vlastnictví o dispozici 4+1, umístěný v 3. nadzemním podlaží, čímž nám odpadá otázka na případnou hlučnost sousedů o patro výše. Podlahová plocha bytu činí úctyhodných 115 m2 a k tomu dvě terasy, každá o výměře 12 m2, takže celých 24 m2 venkovní plochy k relaxaci. Terasa s grilem je orientovaná do zeleně na jihovýchodní stranu, druhá terasa pak na stranu západní.
Byt je po kompletní a náročné rekonstrukci. Jedná se o krásně prosvětlený a vzdušný byt, velká okna jsou dominantou každého z pokojů. Další zajímavostí jsou komory, které navazují přímo na pokoje, takže v pokojích již zbývá prostor pouze pro pořádek.
K bytu náleží prostorná sklepní kóje, která je dostupná bezbariérově přímo od vchodu do domu. Možnost dokoupení garáže za zvýhodněných 490 tis. Kč.
Bytový dům byl kolaudován v roce 2009 a energetická náročnost budovy je hodnocena třídou B. Navíc byl dům v posledních letech kompletně revitalizován.
Dopravní dostupnost je výborná, trolejbusová zastávka se nachází kousek od domu, autem dojedete do centra Ostravy v řádu jednotek minut. Nedaleko se nachází supermarket Hruška. V blízkém okolí najdete řadu zajímavých cílů, ZOO, haldu Ema, Heřmanický rybník a další.
Kompletní právní servis, včetně advokátní úschovy zajištěn. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Parametry bytu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Heřmánková, Ostrava
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
115 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Ing. Libor Žižka

Ing. Libor Žižka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu