Prodej rodinného domu, Rychnov u Jablonce nad Nisou, 155 m2 (ID: 3574089)

Rychnov u Jablonce nad Nisou

6 299 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 019 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzívní nabídka kouzelného rodinného domu, v malebné krajině na rozhraní Jizerských hor a Českého ráje.

Dům stojí na krásném místě, v mírném kopci u lesa, cca 1 km od jihovýchodního okraje města Rychnov u Jablonce n/N. Místo je výborně dostupné po asfaltové obecní komunikaci, vedoucí přímo podél pozemku u domu. Z pozemku je nádherný výhled do širokého okolí a na vzdálená panoramata Jizerskohorského pohoří.

Poměrně nový dům - kolaudace proběhla v roce 2008, je typově kombinací zděné a dřevostavby, střechu tvoří kvalitní střešní krytina zn. BRAMAC. Jednopodlažní objekt s obytným podkrovím je částečně podsklepený a jeho součástí je garáž pro jeden automobil. Celková užitná plocha domu je 155m2, s uživatelskou dispozicí 3 - 4+kk.

Dispozice:
1. PP.: sklepní prostor
1. NP.: vstupní chodba, hlavní obytná místnost s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna
s toaletou a technická místnost
podkroví: 2x pokoj - jeden uzavíratelný, druhý otevřený, s volným přístupem

Objekt je vytápěn pomocí el. kotle a krbových kamen, přičemž obě tělesa jsou napojena na centrálu inteligentního vytápění. Zdrojem vody je vlastní studna, odkanalizování řešeno septikem s trativodem. Dům je chráněn zabezpečením od firmy JABLOTRON.

Objekt stojí na pozemku o výměře 1232m2. Pozemek je upravený a dobře udržovaný a tvoří jej zčásti oplocená zahrada s dřevníkem, udírnou a boudou na nářadí. Ve volně přístupné části, osázené okrasnými dřevinami, je přírodní jezírko a krmelec.
Celý dům i bezprostřední okolí působí kouzelným, romantickým dojmem a nabízí nádherné prostředí jak pro trvalé bydlení, tak i pro rekreaci.

V blízkém Rychnově u Jablonce je základní infrastruktura - ZŠ, MŠ, pobočka ZUŠ Jablonec n. N., Policie ČR, zdravotní středisko, lékárna, pošta, knihovna, sportovní hala, fotbalové hřiště, tenisové kurty a restaurace. Dojezdová vzdálenost po rychlostní komunikaci do Jablonce n/N. je 9 km, do Liberce 15 km.

Parametry domu

Cena
6 299 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 7. 2024
Adresa
Rychnov u Jablonce nad Nisou
ID
274711
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
1232 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITY - BYTY Černý, s.r.o.

Kostelní 10/5, Liberec II-Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 40 lidí

Prodejce

Pavel Černý

Pavel Černý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rychnově u Jablonce nad Nisou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu