Prodej rodinného domu, Horní Skrýchov, 230 m2 (ID: 3575333)

Horní Skrýchov

5 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 164 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Horním Skrýchově

Informace k domu

V malebném kraji rybníků, kousek od starobylého města Jindřichův Hradec a CHKO Třeboňsko v malé obci Horní Skrýchov se nachází menší rodinný dům s krásnou zahradou a stodolou.

Středobodem celého domu je velký obývací pokoj 35,5 m2 s jídelním koutem 13 m2 a samostatnou kuchyní 1,8 m2 s dřevěnou kuchyňskou linkou vybavenou sporákem s horkovzdušnou troubou, nerezovým dřezem a samostatnou lednicí s mrazákem. Součástí dispozice je dále ložnice rodičů 15.5 m2 s průchozí šatnou 7,4 m2, dětský pokoj 20,2 m2, koupelna 11 m2 s vanou, masážním sprchovým koutem, umyvadlem a toaletní mísou, předsíní 4,5 m2 a vstupní halou 8,8 m2.

Součástí domu je dále velký prostor přes celou šířku objektu využívaný jako sklad 41 m2 a dále stodola 65 m2 (část se světle červenou střešní krytinou) využívaná jako klubovna. Uvnitř je vybudováno dřevěná patro pro přespání, dole je k dispozici kuchyňka a krbová vložka sloužící pro vytápění klubovny. Oba tyto prostory umožňují další rozšíření obytného prostoru domu. Dům má velmi hezkou a udržovanou zahradu s venkovním posezením, krytou pergolou s venkovní grilem a krytým přístřeškem pro dva osobní automobily.

Dům je postaven z cihelných bloků Porotherm, plastová okna s dvojsklem, střešní betonová krytina. Ve většině místností je použita keramická podlaha, v ložnici a dětském pokoji je PVC podlaha. Všechny vnitřní dveře jsou dřevěné s obložkovou zárubní. Vytápění objektu je řešeno krbovou vložkou s teplovodním výměníkem umístěnou ve vstupní hale ale je možné vytápění změnit na plynové. TUV je připravována v elektrickém bojleru umístěném v hale.
Dům je napojen na elektrickou, plynovou, vodovodní přípojku, splašková kanalizace je svedena do septiku.

V obci Horní Skrýchov je k dispozici obecní úřad, restaurace, sportovní a dětské hřiště vše ostatní pak v nedalekém Jindřichově Hradci. V obci je zastávka BUS a vlaková zastávka úzkorozchodné trati JH - Obrataň.

Parametry domu

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Horní Skrýchov
ID
00007
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
858 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Antropius

Ing. Pavel Antropius

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horním Skrýchově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu