Prodej bytu 4+1, Děčín, Kamenická, 93 m2 (ID: 3575907)

Kamenická, Děčín - Děčín II-Nové Město

3 649 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 390 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný a moderně zařízený byt ideální pro rodiny s dětmi. Tento velký byt o rozloze 93m² se nachází ve třetím patře cihlového domu v klidné části obce Děčín II-Nové Město.
Jedná se o byt o velikosti 4 + 1, který nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení pro celou rodinu. Vybavení nemovitosti je částečně zařízené, což Vám umožní si vytvořit domov podle vlastních představ.
Velkou předností tohoto bytu je přítomnost zahrady za domem v soukromém vlastnictví, která poskytne vám i dětem prostor pro hrátky a příjemné chvíle strávené venku. Kupujete tedy nejen byt, ale i velký pozemek za domem v podílovém vlastnictví. Zahrada je pěkně udržovaná, zatravněná, s trampolínou, posezením a záhonkem.
Kromě toho jsou v blízkosti veškeré občanské vybavení, jako jsou školy, parky a další atrakce pro děti, což zajišťuje bezpečnost a pohodlí pro celou rodinu.
Byt se nachází ve 4. podlaží 4-podlažního objektu a disponuje také balkonem o ploše 3m². K dispozici je též sklep o ploše 2m², který Vám nabídne dostatek úložného prostoru.

MHD, autobusová zastávka a vlakové nádraží jsou v dosahu, což usnadní Vaše cestování a sníží čas strávený dopravou.

Pokud hledáte bydlení, které je ideální pro rodiny s dětmi, máte zde jedinečnou příležitost. Tento byt v cihlovém domě po rekonstrukci nabízí prostor, pohodlí a bezpečnost, které jsou pro rodinný život nezbytné.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás!

Parametry bytu

Cena
3 649 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 7. 2024
Adresa
Kamenická, Děčín - Děčín II-Nové Město
ID
0057
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
93 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
93 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Realmaster

Velká Hradební 1510/22, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Julius Farkaš

Julius Farkaš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Děčíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu