Prodej rodinného domu, Bojkovice - Přečkovice, 126 m2

Bojkovice, Přečkovice

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bojkovicích

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivní prodej nově zrekonstruovaného rodinného domu 4+ KK v Přečkovicích u Luhačovic. Dům je vhodný pro mladou rodinu, rekreaci či jako místo pro duševní odpočinek.
Dům je po celkové moderní rekonstrukci s obytným přízemím (kuchyň, obývak, koupelna ) a s ložnicemi v podkroví. U domu je i venkovní terasa a přístřešek pro auto. Dům má nový elektrokotel a rozvod topení.
Kompletní rekonstrukce proběhla v letech 2019-22. Je obnoveno všechno - střecha ( KM Beta ), trámoví střechy, rozvody elektřiny a vnitřní rozvody kanalizace a vody. Nové omítky, sádrokartonové stropy, nové podlahy, vestavná skříň, nová Euro okna na míru Javorník, nové designové vstupní dveře z masivu - dub.
Dům má v přízemí vstupní předsíň a dále obytný světlý prostor se sedačkou z pravé kůže propojený s kuchyní s plně vybavenými elektro spotřebiči Bosh a Siemens. Obě podlaží jsou propojena schodištěm z dubového masivu. Nahoře jsou dvě uzavíratelné ložnice a třetí místnost ( u schodiště) je průchozí. V patře je rovněž WC, dále koupelna s pračkou a sušičkou. Ve štítě domu jsou balkonové dveře - příprava na východ na terásku či balkon.
Vše je ve 100 %ním nepoužívaném stavu. Majitel si na modernizaci domu dal velmi záležet a předá ji i s takto vyladěným kvalitním vybavením. Dům je čistý krásný, připravený ihned na předání.
Na nemovitosti neváznou žádná omezení a na převod lze vyřídit hypotéku, ráda Vám s financováním vyjdu vstříc. Ev. číslo: 647744.

Parametry domu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Bojkovice, Přečkovice
ID
648358
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
126 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
115 m2
Podlahová plocha
126 m2
Plocha nemovitosti
338 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
320 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální elektrické
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Karla Valčíková

Ing. Karla Valčíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bojkovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu