Prodej rodinného domu, Mikulov, M. Majerové, 236 m2 (ID: 3577082)

M. Majerové, Mikulov

8 789 990 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 891 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize, právních služeb a dalších poplatků)

Prémioví partneři v Mikulově

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji vícegenerační rodinný dům, který se nachází v klidné části města Mikulov. Tento samostatný dům je ve velmi dobrém stavu a nabízí 6 pokojů, 3 kuchyně a 3 koupelny. Jedná se o patrový dům s celkem 3 podlažími. Na každém podlaží se nachází samostatná jednotka a každá má svůj samostatný vchod.
1. NP - Celková plocha činí 82,8m² včetně terasy 11m². Za vchodovými dveřmi se nachází chodba o velikosti 9,8m². Z chodby po levě straně se dostaneme do obývacího pokoje (21,8m²), propojený s kuchyňským koutem (17,4m²).Z obývacího pokoje je přístup na terasu, z které se dostaneme na zahradu. Z chodby po pravé straně se dostaneme do chodby (4m²), následuje koupelna (2,9m²). Za koupelnou se nachází hlavní ložnice o velikosti 15,8m².

2. NP - Celková plocha činí 85,6m² včetně balkónu 4,5m². Z balkónu je výhled do zahrady. Do druhého patra se dostaneme po venkovním schodišti, nebo z prvního patra po schodech. Vstupujeme do chodby, která má 10,8m². Po levé straně máme koupelnu (4,3m²), dále kuchyň (11,1m²), dále 2 pokoje - první (8,4m²) a druhý (11,9m²). Hlavní dominantou je obývací pokoj o výměře 17,4m², z kterého je přístup na balkón.

3. NP - Celková plocha činí 82,8m². Podkrovní jednotka je typu otevřeného prostoru. Hlavní pokoj má příjemných 57,5m², kuchyně (11,3m²), koupelna (9,1m²), šatna (4,9m²).

Dům nabízí příležitost jak pro investora, tak pro velkou rodinu. Zastavěná plocha domu činí 95 m², celková plocha domu činí 251 m² a celková plocha pozemku je 526 m². Zahrada má výměru 251m², kde je zabudované místo pro bazén. Zahrada poskytuje dostatek prostoru pro zahradničení, odpočinek, grilování a trávení času s rodinou a přáteli. Dům je kompletně podsklepen, sklep je rozdělen na 6 částí. U domu je zřízena garáž 14m² a 2 parkovací místa před domem.
Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. K ohřevu vody slouží elektrický bojler, hlavním zdrojem tepla je plyn, který se stará o teplo v domě. V roce 2023 proběhla výměna rozvodů topení a plynového kotle.

Mikulov je ideálním místem pro život díky své bohaté historii, kulturnímu bohatství a nádherné přírodě. Historické památky jako barokní zámek, Dietrichsteinská hrobka a starobylá synagoga dodávají městu jedinečný charakter. Kultura je zde živou součástí života, s mnoha koncerty, výstavami a festivaly, včetně slavného Pálavského vinobraní. Mikulov je srdcem vinařské oblasti. Okolní příroda, včetně Pavlovských vrchů, Kozího hrádku a Svatého kopečku, nabízí nádherné výhledy a skvělé možnosti pro turistiku a cykloturistiku. Město poskytuje vynikající občanské vyžití s kvalitními službami - školy, školky, sportovní spolky, kulturní spolky a zdravotní péčí. Mikulov má skvělou dopravní dostupnost, leží blízko hranic s Rakouskem a jen 35 minut autem do Brna.
Cena včetně provize, právních služeb a dalších poplatků.
Zaujala Vás tato nabídka? Tak neváhejte a rezervujte si svůj termín na prohlídkovém dni. Těším se na Vás.

Parametry domu

Cena
8 789 990 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize, právních služeb a dalších poplatků
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
M. Majerové, Mikulov
ID
0163-NP04596
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
251 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
236 m2
Plocha nemovitosti
526 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Jan Krupička, DiS.

Jan Krupička, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu