Pronájem bytu 3+kk, Lochovice - Obora, 130 m2

Lochovice, Obora

19 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+popl. 5400, Poplatky-počítáno paušálně (vytápění, spotř.vody, odvoz odpadu).)

Prémioví partneři v Lochovicích

Informace k bytu

Zprostřekujeme Vám pronájem nadstandartního mezonetového bytu po velmi zdařilé celkové rekonstrukci, dispozičně 3+kk, o velikosti 130 m², který se nachází v 1. patře bytového domu v obci Obora u Lochovic, okres Beroun. Byt je po kompletní rekonstrukci (plastová okna, podlahy, koupelna, moderní kuchyňská linka s indukční varnou deskou a myčkou nádobí). Po vstupu do bytu přijdeme do vstupní chodby, z níž vlevo je vstup do moderní kuchyně s navazujícím velkým obývacím pokojem, z něhož vedou dál schody do dalšího mezonetového patra, kde se nachází další prostorný podkrovní pokoj s případným vstupem dále na půdu. Ze vstupní chodby vlevo se nachází další prostorný pokoj-ložnice, a z chodby navazuje také samostatné WC.
Nadstandartní úložný prostor 50 m² poskytuje půda, další úložný prostor je ve vstupní chodbě – stropní přístup, prostor ca 4 m². Dokonalý komfort zajištuje k bytu náležící oplocená zahrada s funkčním bazénem vč. filtrace a zastřešenou pergolou s posezením a s druhou venkovní letní kuchyní (včetně lednice), kterou oceníte jak v létě, tak i na podzim. Další příjemné venkovní posezení je na balkonové pavlači hned u vstupu do bytu.
Výše měsíčního nájmu zde činí 19.000 Kč, služby pro 2 osoby ve výši 5.400 Kč jsou počítány paušálně ( vytápění objektu, paušální spotřeba studené i teplé vody, odvoz odpadu atd.). Vratná kauce (v případě solventního nájemníka činí vratná kauce 1 měsíční částku), provize RK. K nastěhování během srpna 2024.
Bytový komplex-Obora prochází intenzivní modernizací, nyní je nainstalovaná výkonná solární elektrárna, která může zajištovat dodávku el. energie také v případě výpadku od dodavatele. Kvalitní vytápění objektu zajištuje několik tepelných čerpadel. Pitná voda, která je zajištěna z vrtu, má výbornou, téměř kojeneckou kvalitu.
U domu je spousta zeleně, klidná příroda pro relax, procházky či sport a dalším bonusem je zde vždy dostatek míst k dispozici na parkování u domu. Bytový komplex-Obora se nachází 4 km od Lochovic, kde najdete občanskou vybavenost, obchody, MŠ, ZŠ, stejně tak v Jincích, které jsou vzdálené 8 km, obec Žebrák 10 km. Výhodná poloha umožňuje také rychlý dojezd, ca 12 km na dálnici D5 ve Zdicích s pokračováním dále směr Beroun, Praha či Plzeň apod.
Dogsfriendly: v pronájmu je možno chovat také zvíře (psa, kočku apod.). Majitel preferuje solidní nájemníky a dlouhodobý pronájem. Pro nájemce, který bude první rok řádně hradit pronájem, je možnost další smlouvu sjednat na dobu neurčitou. Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte prosím makléřku. Prohlídky je možno domluvit také o víkendu. Těšíme se na Vás! Ev. číslo: 31323.

Parametry bytu

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+popl. 5400, Poplatky-počítáno paušálně (vytápění, spotř.vody, odvoz odpadu).
Aktualizováno
29. 7. 2024
Adresa
Lochovice, Obora
ID
31323
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
130 m2
Patro
2. z 2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
130 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Ing. Jana Gjašiková

Ing. Jana Gjašiková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Lochovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu