Prodej bytu 2+1, Nepomuk, Na Vinici III., 59 m2 (ID: 3578166)

Na Vinici III., Nepomuk

2 395 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 414 Kč /za měsíc

(Zajistíme pro Vás financování)

Prémioví partneři v Nepomuku

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout koupi velmi pěkného, částečně zrekonstruovaného bytu 2+1 v osobním vlastnictví, v ulici Na Vinici III č. p. 454 v Nepomuku. Nabízený byt (bez balkonu, či lodžie) je umístěn v prvním patře čtyřpatrového panelového domu bez výtahu. Byt nabízí místnosti vstupu (7,79 m2), kuchyně (10,0 m2), obývacího pokoje (18,1 m2) a ložnice (18,1 m2). Dispozici bytu doplňuje místnost koupelny (3,6 m2) se záchodem. Součástí bytu je sklepní kóje (2,0 m2). K dispozici je místnost kočárkárny ve společných částech domu. Přímo před domem je položeno parkoviště pro osobní automobily.
Nabízený byt prošel v minulých letech částečnou rekonstrukcí. Bylo zde vybouráno původní, umakartové bytové jádro a nahrazeno bylo jádrem novým, zděným. V souvislostí s rekonstrukcí jádra byla rekonstruována elektroinstalace, vodoinstalace a odpady. Místnost kuchyně je vybavena novou, velmi pěknou kuchyňskou linkou (do tvaru písmene „L“) s vestavěnou horkovzdušnou elektrickou troubou, sklokeramickou varnou deskou, a digestoří.
Koupelna je vybavena vanou, klosetem, umyvadlem a je zde pamatováno i na umístění pračky. V koupelně a kuchyni byl instalován sádrokartonový podhled s bodovým osvětlením. Ve vstupu, koupelně a kuchyni je položena keramická dlažba, v obývacím pokoji a v ložnici plovoucí podlaha.
Dům s nabízeným bytem byl vystavěn v roce 1974 a v předchozích letech prošel kompletní revitalizací – byla osazena nová okna, vyzděny meziokenní vložky, dům byl zateplen a opatřen novou fasádou. Opravena byla střecha i stoupačky.
Celková plocha bytu (dle katastru nemovitostí) čítá 58,59 m2, měsíční předpis plateb je stanoven na 4.641,- Kč, z toho fond oprav 700,- Kč. Vlastnická práva k nabízenému bytu nejsou nikým a ničím omezena, k předání může dojít prakticky okamžitě.

Parametry bytu

Cena
2 395 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Zajistíme pro Vás financování
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Na Vinici III., Nepomuk
ID
XVA-IH-BJ240419
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
63 m2
Patro
2. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITY HORŇÁK

Náměstí Míru 38, Týn nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ivan Horňák

Ivan Horňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Nepomuku (okr. Plzeň-jih)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu