Prodej rodinného domu, Jihlava, Letní, 330 m2

Letní, Jihlava, Horní Kosov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(volejte makléři)

Prémioví partneři v Jihlavě

Informace k domu

Máme pro Vás jedinečnou nabídku prodeje krásného třípodlažního rodinného domu po kompletní rekonstrukci v atraktivní lokalitě v krajském městě Jihlava.

Pokud hledáte prostorný rodinný dům s možností komfortního bydlení, nebo jako investiční objekt, pak vás zaručeně zaujme tato nabídka třípodlažního domu v atraktivní lokalitě Horního Kosova na ulici Letní v Jihlavě.
Tento dům s celkovou užitnou plochou 330 m2 a pozemkem o rozloze 757 m2 nabízí vše, co si přejete pro pohodlný a klidný život.

Má 3 samostatné byty:

- Suterénní byt 1+ 1 o velikosti 53 m2: Pronajímatelný byt s kuchyňskou linkou, spotřebiči, koupelnou, samostatnou toaletou, pokojem a samostatným vchodem do bytu. Ideální pro generování pasivního příjmu. V současné době se tento byt pronajímá.
Dále suterén disponuje dalšími prostory, které nejsou součástí pronájmu, kde je plynový kotel, bojler, hlavní uzávěr vody a garáž, kde při vjezdu do garáže jsou pod zámkovou dlažbou umístěny tepelné pásy.

- Přízemní byt 3+1 o velikosti 125 m2: Prostorný byt s krbovou vložkou, stylovou kuchyní, prostornou koupelnou a samostatnou toaletou, třemi pokoji, šatnou a krásnou velkou zimní zahradou, která nabízí krásný výhled do zahrady.

- Podkrovní byt 3+1 o velikosti 105 m2: Moderní byt kde jsou součástí krbová kamna, moderní kuchyň, prostorná koupelna se společnou toaletou, tři pokoje a chodba. K tomuto bytu náleží ještě jedna půdní místnost, ze které lze vytvořit další obytnou místnost.

Díky pronajímatelnému suterénnímu bytu a samostatnému vstupu do bytů je tato nemovitost ideální investicí pro ty, kteří hledají stabilní a výnosný zdroj příjmů.

Další benefity domu jsou:
- Zastřešené parkovací stání vedle domu
- Okrasná zahrada s živým plotem, který zajišťuje naprosté soukromí při vašem pobytu v těchto místech. Velkou výhodou je i zahradní domek, který lze využít k uschování potřebných věcí pro její údržbu.
- Kovaný plot, s elektrickou pojezdovou bránou na dálkové ovládání.
- Kamery a zabezpečení domu systémem Jablotron.
- Dům je zateplený a vytápěný plynem. Topení v domě se nastavuje a ovládá přes počítač, nebo telefon a to i na dálku,díky čemuž je možné i na větší vzdálenost mít vytápění domu pod kontrolou.
- U domu je i studna, která se v tuto chvíli využívá pro zalévání zahrady, ale lze ji připojit k domu na použití do WC, nebo k praní.
- Dalším velkým benefitem je atraktivní lokalita Horní Kosov. Je to klidná lokalita s výbornou občanskou vybaveností (škola, školka, obchod, MHD) a s krásnou přírodou v okolí. Nabízí ideální prostředí pro rodinný život i pro aktivní volný čas.

PENB se momentálně zpracovává.

Majitelka si vyhrazuje právo prodat nejvyšší nabídce.

Samozřejmostí naší realitní kanceláře je fotogalerie domu a jeho virtuální prohlídka, pomocí které si můžete nemovitost prohlédnout nejdříve pohodlně z vašeho domova.
Kromě toho Vám zajistíme výhodné financování a poskytneme právní servis včetně advokátní úschovy a právního poradenství.

Tato..

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
volejte makléři
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Letní, Jihlava, Horní Kosov
ID
01536
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
330 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
151 m2
Plocha nemovitosti
418 m2
Plocha zahrady
339 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 135 lidí

Prodejce

Monika Halodová

Monika Halodová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jihlavě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu