Prodej rodinného domu, Petrovice - Mašov, 120 m2 (ID: 3583248)

Petrovice, Mašov

4 160 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 825 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Petrovicích

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Mašov u Petrovic - prodej usedlosti s celkovým pozemkem 6.318m2
Hledáte klid na polosamotě? Toužíte bydlet v přírodě? Máte koně, krůty, ovce nebo kozy a hledáte pro ně výběh a pro sebe bydlení?
Máme pro vás velmi zajímavou usedlost s hlavní budovou, kde je byt 3+1 s koupelnou a WC, možnost vybudovat na půdě další pokoje /dům má novou střechu/ a ještě zřídit v suterénu výrobnu sýrů nebo klubovou hospůdku. Usedlost má uzavřený dvůr s výměrou 937m2, kde jsou kurníky, chlívky, stodola, garáž dílna a mezitím zatravněný dvůr, na který navazují další pozemky, celková výměra 6.318m2.
Dispozice bytu:
za vchodovými dveřmi je předsíň, vpravo samostatné WC, dále chodba, kde je rovně vstup na půdu a do koupelny, vpravo je vstup do kuchyně a pokoje, vlevo jsou další 2 velké pokoje. Byt má dřevěné podlahy někde zakryté linem, v předsíni a v koupelně dlažby. Všude plastová okna. Teplou vodu zajišťuje bojler, topení napojeno na kotel /uhlí/ v suterénu, rozvod do radiátorů. Odpad svede do septiku.
Obec má asi 8 domů s číslem popisným, do Petrovic, kde je obchod, pošta a hospoda je to 3km, ostatní služby najdete v Milevsku /10km/ nebo v Sedlčanech /19km/.
Tuto usedlost doporučujeme pro rodinu, která hledá bydlení v přírodě ve velmi malé obci s vazbou na domácí zvířata, případně je tato usedlost vhodná pro drobnou výrobu /truhlárnu atd/, ovčí farmu, pro milovníky koní...
V případě zájmu volejte makléře nabídky a domluvte si prohlídku.

Parametry domu

Cena
4 160 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Petrovice, Mašov
ID
261-NP00829
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
937 m2
Plocha nemovitosti
6318 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik, Jímka
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Optimal

třída Národní svobody 181/26, Písek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Aleš Kudrlička

Aleš Kudrlička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Petrovicích (okr. Příbram)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu