Prodej restaurace, Světlík, 280 m2

Světlík

19 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 266 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Světlíku

Informace k nemovitosti

Světlík okr. Český Krumlov-prodej komerční nemovitosti s bytem.
Nabízíme exkluzivně prodej komerční nemovitosti s bytem 3+1 v osobním vlastnictví. Jedná se o dům se zavedenou útulnou stylovou restaurací, kompletně vybavenou moderní kuchyní a výrobnou na uzenářské speciality , v nerezovým provedení. V patře je velký prostorný byt 3+1 s příslušenstvím.
V restauraci je 35 míst pro hosty a 25 míst na venkovní předzahrádce pod pergolou. Parkoviště je před domem. Rozvod vody je přiveden dálkově a sveden do místní kanalizace. V případě zájmu by zůstal personál v kuchyni, vaří se zde velice chutná jídla domácí kuchyně a proto je zde velká návštěvnost.
Dům je podsklepený, kde jsou umístěny dva zánovní výkonné kotle na vytápění a ohřev vody celého domu, jeden na pelety a druhý je splynovací na dřevo.
Dům se nachází v překrásné šumavské panenské přírodě, kde je hodně cyklostezek a v zimním období sjezdovky a běžecké trasy na běžky. Obec Světlík má asi 220 obyvatel a je na trase Český Krumlov – Frymburk, kde je velký pohyb turistů. Na lipenské jezero je vzdálenost 9km do Frymburku do Č. Krumlova 15km.
Nemovitost je určena hlavně pro náročného zájemce , v případě zájmu kontaktujte makléř nabídky.

Parametry nemovitosti

Cena
19 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 7. 2024
Adresa
Světlík
ID
261-NP00916
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
280 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
234 m2
Plocha nemovitosti
623 m2
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Optimal

třída Národní svobody 181/26, Písek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Josef Rajtmajer

Josef Rajtmajer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Světlíku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu