Prodej bytu 2+1, Chvaletice, U Kulturního domu, 6 m2

U Kulturního domu, Chvaletice

2 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 390 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Chvaleticích

Informace k bytu

Nabízíme Vám byt o dispozici 2+1 ve 2. nadzemním podlaží 8patrového panelového domu ve Chvaleticích, ul. U Kulturního domu. Prostorný byt s celkovou výměrou 60 m² je situován na západní stranu. Interiér bytu je udržovaný a nabízí praktické řešení s neprůchozími pokoji, což zajišťuje soukromí a komfort pro všechny členy domácnosti. Byt disponuje původním umakartovým jádrem s možností úprav dle vlastních představ. K bytu náleží komora na patře a sklepní kóje v suterénu domu.

Panelový dům prošel v nedávné době částečnou modernizací, která zahrnovala opravu fasády, výměnu stoupaček a rekonstrukci střechy. Tyto úpravy přispívají k celkovému zlepšení energetické náročnosti budovy. V rámci společných prostor je k dispozici kočárkárna a posilovna v přízemí.

Ve Chvaleticích se nachází veškerá občanská vybavenost – školka, škola, střední škola, pošta, dům pro seniory, lékárna, posilovna, několik obchodů s potravinami. Velkou předností je především přímé vlakové spojení do Pardubic a dál a na druhou stranu Kolín. Do 15 km jsou tato města: Čáslav, Kutná Hora, Přelouč.

Byt je v osobním vlastnictví a lze snadno financovat hypotečním úvěrem, který Vám případně můžeme pomoci zajistit.

Důležitá informace: Majitel si vyhrazuje právo užívat byt 6 měsíců po prodeji z důvodů hledání jiné nemovitosti, formou nájmu. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
2 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
U Kulturního domu, Chvaletice
ID
130335
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
60 m2
Patro
2. z 8
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
6 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Silnice
Sklep
Lodžie
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 46 lidí

Prodejce

Ing. Lubomír Hlavica

Ing. Lubomír Hlavica

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Chvaleticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu