Prodej bytu 3+kk, Děčín, Resslova, 107 m2 (ID: 3586608)

Resslova, Děčín - Děčín IV-Podmokly

Rezervováno
6 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 547 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu )

Prémioví partneři v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Na jednu z nejvyšších příček pomyslného žebříčku atraktivity bytů, jejichž prodej jsme měli tu čest zprostředkovat, bezpochyby patří nabídka stylového moderního bytu s velkou zastřešenou terasou a vlastním parkovacím místem v uzavřené a oplocené bytové rezidenci ve vilové čtvrti u lesoparku Pastýřská stěna. Objekt je orientován jižním směrem s maximálním množstvím slunce, obklopen vzrostlou zelení a kvůli charakteru terénu zcela mimo ruch města, přesto v jeho bezprostřední blízkosti.
Nabízíme vám fotodokumentaci, ze které si uděláte přibližný obrázek o výjimečnosti bytu jako celku, ale rozhodně si udělejte čas a přijďte se podívat osobně.
Dispozice bytu: byt je bezbariérový, umístěný ve II. NP objektu. Zádveří 4,90 m2, chodba 6,20 m2, koupelna 5,90 m2, ložnice se šatnou 17,60 m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 30 m2, pokoj 11,40 m2, krytá venkovní terasa 31,30 m2, sklep mimo byt 3,1 m2, vymezené venkovní parkovací stání.
Technické informace: byt je vybaven a zařízen nadstandardními zařizovacími předměty ve vysoké kvalitě (podlahové krytiny, dlažby, obklady, vybavení koupelny, kuchyňská linka, zabudované spotřebiče, venkovní pergola, klimatizace) a navíc je velice stylově doladěn bytovými doplňky (dohoda o přenechání zařízení bytu nebo terasy je možná). Vytápění bytu zajišťuje nový elektrický kotel, ohřev TUV elektrický bojler. Byt je vybaven i klimatizací a protipožárními čidly. Terasa je částečně krytá kvalitní pergolou. Velkorysý prostor umožňuje umístění grilu s příslušenstvím i velké sestavy venkovního nábytku. Při každodenním popracovním relaxu tak oceníte posezení v soukromí s nádhernými výhledy na bohatě kvetoucí sezónní květiny v nádobách nebo panoramatické výhledy do údolí města. Lokalita je velmi klidná, většina bytů je užívána skutečnými vlastníky, což je určitou zárukou stability sousedských vztahů. Dosažitelnost veškeré občanské vybavenosti je vynikající.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
6 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
6. 7. 2024
Adresa
Resslova, Děčín - Děčín IV-Podmokly
ID
3045
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
107 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
107 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITY ŠIROKÝ

Masarykovo náměstí 2/2, Děčín I-Děčín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lenka Behinová

Lenka Behinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Děčíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu