Prodej rodinného domu, Petřvald, 113 m2 (ID: 3587727)

Petřvald

7 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 173 Kč /za měsíc

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Petřvaldu

Informace k domu

Úžasná nabídka: Rodinný dům 140m2 Petřvald u Karviné

Hledáte dokonalé místo pro váš nový domov? Právě jste našli. Nabízíme k prodeji tento nádherný rodinný dům typu dřevostavba o dispozici 4+KK, který splní všechna vaše očekávání.

Klíčové vlastnosti nemovitosti:


Typ nemovitosti: dřevostavba

Dispozice: 4+KK

Užitná plocha: 140m²

Lokalita: Petřvald u Karviné

Stav objektu: Velmi hezký, útulný a zabydlený dům

Další vybavení: Krásná zahrada, bazén, vinný sklípek, zastřešené stání pro dvě auta

Okolí: Nové domy v okolí zajišťují moderní a příjemné prostředí


Popis nemovitosti:

Tento rodinný dům je ideální volbou pro každého, kdo hledá komfortní bydlení v krásné lokalitě. Dům je postaven z kvalitních materiálů a poskytuje útulnou atmosféru, kterou si zamilujete. S dispozicí 4+KK nabízí dostatek prostoru pro celou rodinu.

Interiér:

Vnitřní prostory domu jsou pečlivě navrženy tak, aby poskytovaly maximální pohodlí a funkčnost. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem je srdcem domu, kde se bude vaše rodina ráda scházet. Moderní kuchyň je vybavena všemi potřebnými spotřebiči. Ložnice a dětské pokoje jsou světlé a vzdušné, což zaručuje příjemné prostředí pro odpočinek.

Exteriér:

K domu náleží krásná zahrada, která je jako stvořená pro relaxaci i rodinné aktivity. K dispozici je zde také bazén, který oceníte zejména v letních měsících. Milovníky vína potěší vinný sklípek, kde si mohou uchovávat své oblíbené lahve. Pro vaše pohodlí je zde zastřešené stání pro dvě auta.

Lokalita:

Petřvald u Karviné je klidná a bezpečná oblast, která nabízí skvělé podmínky pro rodinný život. V okolí domu najdete nové domy, což zajišťuje moderní a příjemné prostředí pro život. Veškerá občanská vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody a zdravotnická zařízení, je v dosahu.

Další informace:

Neváhejte a přijďte se podívat na tento úžasný dům osobně. Jsme si jisti, že vás očaruje stejně jako nás. Pro více informací a domluvení prohlídky nás kontaktujte.

Nechte se zlákat a přestěhujte se do svého vysněného domova ještě dnes!

Parametry domu

Cena
7 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Petřvald
ID
0009
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
113 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
113 m2
Plocha nemovitosti
935 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Roman Juřica

Roman Juřica

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Petřvaldu (okr. Karviná)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu