Pronájem zahrady, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Kopretinová, 524 m2

Kopretinová, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

3 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Brandýse nad Labem

Informace k pozemku

pronájem zahrady (cca poloviny) zahrady 524 m² v klidné, okrajové části města Brandýs nad Labem. Pozemek je vhodný pro zahrádkáře, či milovníky přírody. Nabízí se zde ideální kompromis pro ty z Vás, kteří nemají možnost bydlet v rodinném domě se zahradou (jste v bytě), ale chcete mít kam vyrazit s dětmi, či mazlíčky a odpočinout si tam od veškerého městského shonu.
Na pozemku je již několik vzrostlých dřevin a nabízí dostatek prostoru pro zřízení zahrady podle vašich představ a preferencí. Můžete si zde vypěstovat svou vlastní zeleninu, vytvořit květinový ráj nebo si jednoduše užívat klidného posezení na čerstvém vzduchu. Na této polovině chatka není, majitel nemá zájem v případě zájmu vybudovat. V takovém případě bude nájemné 6000,- Kč.
Zahrada je dobře dostupná a nabízí možnost parkování v blízkosti.
Na pozemku je k dispozici sezónní voda, elektřina bude vybudována v průběhu roku. Pro více informací kontaktujte makléře. Ev. číslo: 647836.

Parametry pozemku

Cena
3 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Kopretinová, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
ID
648450
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
524 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

Martin Bureš

Martin Bureš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu zahrad v Brandýse nad Labem?


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu