Prodej chalupy, Seč, 165 m2

Seč

3 995 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 039 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Seči

Informace k domu

Hledáte klidné bydlení v malebné krajině? Pak je pro vás ideální Prosíčka, část obce Seč!
✅ Prosíčka nabízí to nejlepší z obou světů: klid a pohodu venkova s dostupností veškerých služeb v nedaleké Seči. Vesnička se nachází v krásném prostředí Železných hor, obklopena lesy a loukami, a tak je ideálním místem pro milovníky turistiky, cyklistiky a dalších aktivit v přírodě.
Navíc Seč nabízí občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol a lékařské péče. Doprava do Pardubic a Chrudimi je zajištěna autobusy.
✅ Dům, který nabízíme k prodeji, se nachází v klidné ulici na okraji vesnice. Nabízí prostorné a světlé pokoje, velkou zahradu a krásný výhled do okolní krajiny. Je ideální pro rodiny s dětmi i pro ty, kteří hledají klidné bydlení na venkově.
✅ Výhody bydlení v Prosíčce:
• Klidné a malebné prostředí
• Krásná příroda Železných hor
• Dostupnost veškerých služeb v Seči
• Ideální pro rodiny s dětmi i pro seniory
✅ Chalupa - rodinný dům s dispozicí 3+1 je vhodný pro trvalé bydlení nebo rekreaci. Tento přízemní dům se sedlovou střechou má podlahovou plochu 165 m² a zastavěnou plochu 242 m² a poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný rodinný život.
✅ Samostatně stojící dům se nachází na parcele o rozloze 2309 m², což zaručuje dostatek prostoru pro rodinné aktivity nebo jiné využití. K zadní hospodářské části domu je přistavěna garáž. K domu náleží zachovalá prostorná stodola se zastavěnou plochou cca 100 m², která nabízí široké možnosti využití pro podnikání nebo jinou činnost. Naproti domu je samostatná stavba špejchar se zastavěnou plochou cca 85 m². K hlavnímu pozemku se stavbami přiléhají tři samostatné parcely s celkovou plochou 3 880 m² a lze je přikoupit za 500 Kč/ m². Nyní jsou využívané jako zahrady se vzrostlými ovocnými stromy.
✅ Vstup do domu je přes hlavní chodbu, dveřmi vlevo vejdeme do pokoje s kuchyňským koutem, kamny, jídelním stolem a gaučem. Na něj navazuje další místnost – pokoj nebo ložnice. Z chodby dveřmi vpravo vstupujeme do třetí místnosti – průchozího pokoje a za ním je ještě menší čtvrtý. Dále je z chodby vstup do komory, na WC, na schodiště na půdu a dále do koupelny s vanou. Menší chodbou se dá projít do hospodářské části domu s plochou cca 56 m² a se samostatným vchodem ze dvora.
✅ Dům je napojen na elektřinu a v obytné části prošel rekonstrukcí elektrických rozvodů. Obecní vodovod je přiveden na hranici pozemku a nyní je využívána voda z obecní studny. Vytápění je řešeno kamny na tuhá paliva v kuchyni a kotlem na tuhá paliva v chodbě s rozvodem do radiátorů v pokojích.
V blízkém okolí je řada kulturních památek a turistických cílů – vodní nádrž Seč, hrady Oheb a Lichnice, zámek Žleby, Skanzen Země Keltů v Nasavrkách.
Tento dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné a bezpečné prostředí pro rodinu v čistém venkovském prostředí.
Výhodné hypotéční financování Vám pomůžeme v případě zájmu zajistit.
✅ Domluvte si u mne prohlídku a rád Vám dům ukážu.
Váš realitní makléř s certifikací ISO
Martin Kovář

Parametry domu

Cena
3 995 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Seč
ID
0020-NP09184
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
108 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
165 m2
Plocha nemovitosti
2309 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Ing. Martin Kovář

Ing. Martin Kovář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Seči (okr. Chrudim)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu