Prodej bytu 3+1, Chrudim, Novoměstská, 75 m2 (ID: 3589529)

Novoměstská, Chrudim - Chrudim II

4 457 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 241 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Chrudimi

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nyní nabízíme nádherný prosluněný byt v centru Chrudimi. Bydlete přímo v srdci krásného města, odkud budete mít vše při ruce a zároveň po práci využijte zasloužený relax, který Vám tento byt nabízí. A že je co nabídnout. Je libo obrovský prostorný sklep, kde o úložný prostor není nouze. Téměř 15m2. Kolárna a kočárkárna samozřejmostí.

Nebo se radši po práci posedíte na zahradě pod domem, kam mají přistup pouze rezidenti, kteří dům obývají. Klid a zeleň kolem Vás. A pokud chcete nerušené soukromí využijte svůj balkón v posledním patře bytového domu, kde Vás rozhodně nikdo rušit nebude. A nebo jste nadšený zahradník? I pro Vás máme řešení. Zastřešená prostorná terasa, který nabídne dostatek prostoru pro opalování i pěstování zeleniny a květin.

Váš byt poskytne svůj prostor každému z členů rodiny. Samostatná kuchyň pro klidné vaření, dětský pokoj, ložnice nebo obývací pokoj, kde se naopak všichni společně sejdete. V roce 2021 prošel byt kompletní rekonstrukcí a vše je tedy pro Vás připraveno nové (odpady, elektřina, podlahy, koupelna a toaleta).

Lokalita je vskutku výjimečná. Jen pár kroků od Vašeho nového bydliště je Mateřská školka i dvě základní školy, restaurace, park, sportovní hala nebo třeba obchod.

Dům je cihlový, tedy žádné parno a dusno se Vás v létě netýká. Pojďte se mnou objevit krásu tohoto bytu na osobní prohlídce. Budu se na Vás těšit. Volejte ještě dnes.

Parametry bytu

Cena
4 457 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Novoměstská, Chrudim - Chrudim II
ID
0020-NP09178
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Sabina Kotrčová

Sabina Kotrčová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Chrudimi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu