Prodej zemědělské půdy, Pnětluky, 17590 m2 (ID: 3589717)

Pnětluky

Rezervováno
969 450 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 620 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pnětlukách

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

V zastoupení majitele nabízím ke koupi zemědělský pozemek. K prodeji je jako celek do 100% vlastnictví. Zajímavá je tak příležitost zejména pro zemědělce.

Parcela se nachází v katastrálním území Pnětluky v okrese Louny. Je zapsána na listu vlastnictví 448 pod parcelním číslem 1157. Na katastru nemovitostí je vedena jako orná půda. Oblast, ve které pozemek leží, je bohatá na úrodnou půdu. BPEJ na nabízeném pozemku je 11,89 Kč. Parcela leží v těsné blízkosti zastavěného území obce a ze dvou svých stran přiléhá k cestě.

Investice do zemědělské půdy je považována za zelenou investici a přispívá k ochraně životního prostředí. Zároveň s sebou nese nízké riziko a je snadná i pro začínající investory. Získejte svůj kus budoucnosti – investujte do zemědělského pozemku již dnes!

Chcete-li získat více informací, obraťte se na našeho zkušeného makléře. Kontaktní údaje naleznete níže v inzerci. Rádi s vámi nabídku projdeme a zodpovíme dotazy. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a budete pravidelně dostávat nové nabídky e-mailem.

Parametry pozemku

Stav
Rezervováno
Cena
969 450 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Pnětluky
ID
6378
Plocha nemovitosti
17590 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Czéhmester

Lukáš Czéhmester

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Pnětlukách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu