Prodej rodinného domu, Šestajovice, 9. května, 123 m2 (ID: 3589880)

9. května, Šestajovice

8 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 508 Kč /za měsíc

(cena včetně právního servisu, advokátní úschovy kupní ceny, poplatků a odměny RK)

Prémioví partneři v Šestajovicích

Informace k domu

Prodej příjemného, prakticky členěného světlého rodinného domu 3+1, o užitné ploše cca 123 m², z vnitřní strany místností zatepleného, s oddělenou krytou venkovní terasou Vám zprostředkujeme ve výhradním zastoupení majitele. Do zádveří (9 m²) se vstupuje ze severu, okna obývacího pokoje (30 m²) vedou na sever a západ, okna sousední kuchyně (24 m²) na východ. Koupelna s umývadlem a vanou(12 m²) a WC jsou samostatné. Prostorná ložnice (30 m²) má okno orientované na západ, dětský pokoj (12m²) na jih. Chodba (6m²), spojující obytné prostory, je vybavena vestavěnými skříněmi na míru. Na obytný prostor plynule navazuje prostor komerční – výrobní a skladová hala o výměře 50 m2. V současnosti je také jako sklad využíván bývalý podsklepený „vejminek“.Tato budova je kamenná a je připravená k rekonstrukci. Při jejím zachování se nabízí přízemí nadále využívat komerčně a na současné půdě vestavbou vybudovat nový prostorný byt. Mezi dílnou a „vejminkem“ je v zadní části dvora umístěn krytý bazén se slanou vodou, jehož údržba probíhá ekologicky, bez použití chemie. Celková výměra pozemků nabízených nemovitostí je 400 m². Nemovitosti jsou napojené na přípojky elektrické energie, plynu a kanalizace. Voda je využívána z vlastní studny. Nemovitosti jsou též připojené k vodovodnímu řadu. Vytápění je zajištěno plynem. Možnosti využití této nemovitosti jsou široké. Nabízí se využití pro bydlení a sídlo firmy, kanceláře, bydlení a sklad, bydlení s přilehlou nerušící výrobou, možné využití všech prostor pro obchodní a komerční činnost, showroom. Umístění – ve velmi tiché a klidné slepé ulici, v sousedství příjemného rybníčku. Je třeba zmínit i výbornou dopravní dostupnost – v docházkové vzdálenosti od autobusové zastávky, obchodů a další občanské vybavenosti. V dojezdové vzdálenosti autem, 5 minut od železniční stanice Klánovice. Vlakové spojení na Masarykovo i Hlavní nádraží v centru Prahy je 20 minut, cesta ke stanici metra B Černý Most trvá autem 15 minut.
Klánovický les s množstvím turistických tras i cyklostezek je v bezprostřední blízkosti. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce a vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Doporučujeme prohlídku.

Parametry domu

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně právního servisu, advokátní úschovy kupní ceny, poplatků a odměny RK
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
9. května, Šestajovice
ID
230035
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
123 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Dagmar Šolcová

Ing. Dagmar Šolcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šestajovicích (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu