Prodej trvalého travního porostu, Cvikov, 23305 m2 (ID: 3592494)

Cvikov

1 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 101 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Cvikově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Jen si to představte. Nekonečná zeleň. Šum lesa. Zpěv ptáků. Teplé sluneční paprsky. Osvěžující potůček. A hlavně, nikde nikdo. Jen vy a všudypřítomná pohoda… Pokud je tohle přesně to, co vám v těle vytváří absolutní pocit blaženosti, zbystřete. Máte totiž příležitost „kousek” takového ráje vlastnit – na úpatí Lužických hor je k mání mírně svažitý pozemek o celkové velikosti 23 305 m2.

BUDETE SI DOPŘÁVAT NIČÍM NERUŠENÝ KLID UPROSTŘED NÁÁÁDHERNÉ PŘÍRODY
Krásná louka, po jejímž okraji protéká malebný potůček, je obklopena hustým lesem. Jen dechberoucí ticho a ničím nerušený klid. Tady na vás čeká naprostá radost z pouhého bytí.

... JEN TAK SI BÝT
Samotný pozemek vám nabízí ničím nenahraditelné možností využití, kdy celé dny můžete být v kontaktu jen s přírodou. Poznávat rozmanitou přírodu, pozorovat lesní zvěř (k tomu vám perfektně poslouží i dva posedy na louce), spát pod širákem, … Prostě jen tak si být. Anebo je také pozemek možné využít pro extenzivní a šetrné zemědělství s ohledem na jeho umístění v rámci CHKO Lužické hory.

NEDALEKÉ KUNRATICKÉ RYBNÍKY A CVIKOV
Přestože je pozemek uprostřed přírody – pod Zeleným vrchem, mezi Drnovcem a Mařeničkami, je velmi dobře dostupný a také v blízkosti civilizace – Cvikova, kde si můžete skočit na kafe, nakoupit si nebo si zajít do letního kina . Nedaleké Kunratické rybníky vás zase budou lákat na krásnou procházku a rybaření. A tím to zdaleka nekončí…

DOBRÉ JÍDLO, GOLF A SPOUSTA MOŽNOSTÍ NA PĚŠÍ VÝLETY
Milujete dobré jídlo a zároveň neodmítnete partičku golfu? Tak nedaleký Resort Malevil určitě neunikne vaší pozornosti. No a možností na krásné pěší výlety, těch je nespočet. Tak například Dolní rybník, Horní rybník, Zřícenina hradu Milštejn, Vyhlídka Švýcárna, Schillerova vyhlídka, Kamenný oltář Nejsvětější Trojice, Karlův odpočinek a tak dále a tak dále. Za skvělým občerstvením vás bude určitě pravidelně lákat rodinný Hostinec U tří lip.

ZAUJAL VÁS TENTO POZEMEK NA ÚPATÍ LUŽICKÝCH HOR?
Odpovědi na veškeré dotazy vám rádi sdělíme po telefonu nebo na osobní prohlídce. Neváhejte nám proto napsat nebo zavolat.
GPS SOUŘADNICE: 50°47'23.5"N 14°39'57.2"E

Parametry pozemku

Cena
1 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Cvikov
ID
00156
Plocha nemovitosti
23305 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Marek Votava

Ing. Marek Votava

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje trvalých travních porostů v Cvikově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu