Prodej bytu 4+1, Šumperk, Valašská, 101 m2

Valašská, Šumperk

5 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 687 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného bytu 4+1 o užitné ploše 101 m², který se nachází v samotném srdci historického centra Šumperka. Tento byt je ideální volbou pro rodiny, které hledají pohodlí a komfort spojený s výhodami městského bydlení.
Byt disponuje nádhernou terasou o rozloze 35 m², která nabízí úchvatné výhledy na radnici, kostel, rozhlednu Háj a nezapomenutelné západy slunce. Terasa je skvělým místem pro grilování, odpočinek na slunci nebo večerní relaxaci s rodinou a přáteli. Výhledy, které se z ní nabízejí, vám vezmou dech a každodenní život obohatí o romantické okamžiky.
Jednou z hlavních předností bytu je také prostorná půda o rozloze 80 m², kterou lze snadno přeměnit na další obytný prostor dle vašich potřeb a představ. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, která zahrnuje plynový kotel pro vytápění, plastová okna, měděné elektroinstalace a plastové zdravotechniky. Ve všech pokojích je položena plovoucí podlaha, což dodává interiéru moderní a elegantní vzhled.
Tento byt je připraven k okamžitému nastěhování a díky své promyšlené dispozici a kvalitnímu provedení se budete v bytě cítit jako v rodinném domě. Lokalita v historickém centru města zajišťuje, že máte veškeré služby na dosah ruky – od obchodů, restaurací, kaváren až po kulturní a společenské vyžití.
Neváhejte a domluvte si prohlídku tohoto úžasného bytu. Udělejte krok k vašemu novému domovu, který vám nabídne to nejlepší z městského bydlení v klidné a historické části Šumperka.

Parametry bytu

Cena
5 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Valašská, Šumperk
ID
0113
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
101 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 117 lidí

Prodejce

Michal Kleštinec

Michal Kleštinec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Šumperku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu