Prodej chaty, Tuchořice, 68 m2 (ID: 3594538)

Tuchořice

3 987 600 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 004 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Tuchořicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Exkluzivní nabídka chaty v výborném stavu bez nutnosti jakékoli investice. Krásné místo pro vás a rodinu k odpočinku.
Zděná chata s dispozici 3KK s výhledem do krajiny, ihned připravená k rekreaci navíc se snadnou dostupností Prahy západ.

Příjemný interiér s praktickou dispozicí a veškerými benefity jako doma, plnohodnotná kuchyně, koupelna, samostatná toaleta
snadno přístupná půda a také dřevník.

Příjemným faktem je i vkusně naladěný interiér z rukou pečlivého majitele. Dispozice objektu je tvořena částečným podsklepením, vstupní předsíňkou se samostatnou toaletou, koupelnou se sprchou a umyvadlem, kuchyní s obývací částí a obytným podkrovím s dvojicí ložnic.

Zahrada se precizní údržbou, vzrostlou zelení, jednoduchou skalkou s terasou a posezením, které vás nepřestane bavit. Vzrostlá zeleň zajištuje i příjemnou míru soukromí.

Objekt disponuje vlastní vodou z vrtu, jímkou 2m3 včetně (platného SP na navýšení kapacity), parkováním na pozemku na zatravňovacím pásu pro 1 větší automobil s možností rozšíření. Příjezd je zajištěn po obecní komunikaci, vlastní pozemek 367 m2.


Podrobnosti najdete na webu nemovitosti.

Parametry domu

Cena
3 987 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Tuchořice
ID
N672
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
68 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
68 m2
Plocha nemovitosti
399 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 42 lidí

Prodejce

Filip Král

Filip Král

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Tuchořicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu